„Astazi dam semnul marii eliberari a acestei tari de ciuma rosie. Sa luptam impreuna pentru eliberarea Romaniei!”. Rares Bogdan, discurs la Cluj in fata a peste 6.000 de oameni – Video

politica

Rares Bogdan, candidat la alegerile europarlamentare pe liste PNL, a declarat, duminica, la Cluj, in fata a peste 6.000 de liberali din nord-vestul Romaniei ca „a venit momentul eliberarii de Dragnea, Dancila, Olguta, Tudorel, Daea”. 

„Noi, daca vreti asta, vrem sa guvernam Romania. Vrem sa ingenunchem ciuma rosie. Vrem ca coruptii, hotii, analfabetii sa paraseasca Palatul Victoria. Klaus Iohannis va castiga, cu ajutorul dumneavoastra, cel de-al doilea mandat. Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL car vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastra. Este despre ramanarea in Europa. Romania europeana. Avem 5 milioane de frati care sunt alungati de PSD. Avem un roman care ar putea ocupa una din cele mai importante pozitii la nivel european. Ce face PSD? O ingenuncheaza. Astazi e ea, maine puteti fi oricare dintre dumneavoastra. Daca reusesc sa o incatuseze, sa o incalece pe Codruta Kovesi, cat de usor le va fi sa o faca cu dumneavoastra, cu primarii nostri, cu parlamentarii, cu liderii din opozitie. Pe cei din presa. Ei vor sa puna caracatita pe Romania. S-a terminat. A venit momentul eliberarii de Dragnea, Dancila, Olguta, Tudorel, Daea. Revolutia a inceput ieri la Timisoara, astazi continua la Cluj”, a declarat Rares Bogdan, la intalnirea PNL de la Cluj-Napoca.

„De aici, de la Cluj, astazi se da semnul marii eliberari a acestei tari de ciuma rosie. Ne-am saturat ca de doi ani si patru luni sa se vorbeasca mai mult de infractori decat de campioni, sa se vorbeasca mai mult de puscarii decat de spitale. Eu nu vreau sa plec din tara noastra. Aici e feciorul meu, de sapte ani, langa el e sotia mea care poarta in pantece fetita mea care se va naste in iunie, dupa europarlamentare. Eu vreau sa imi cresc copiii aici, vreau sa-mi duc copiii la biserica, cum m-au dus bunicii si parintii mei, vreau sa-i cresc in traditia stramoseasca. Eu nu vreau sa plec din Romania, vreau sa-i aduc pe fratii mei acasa. Sa luptam impreuna pentru eliberarea Romaniei!”, a mai spus Rares Bogdan.

Mai mult despre:

Comentarii: