Astazi este ziua lui Dan Voiculescu. Festival de limbi la Antena 3: „Bravo, Mircea! Bravo, Mihai!”

politica

Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, implineste vineri varsta de 74 de ani. Antena 3 s-a grabit difuzeze mesaje slugarnice. Antena 3 s-a remarcat in ultimele zile printr-un linsaj odios la adresa candidatilor anti-PSD din Capitala, in special Nicusor Dan, Clotilde Armand si Ciprian Ciucu.

„Aniversarile sunt momente in care prezentul, cu bunele si relele lui, se incarca natural cu reperele biografice esentiale din trecut si cu proiectele majore care vor defini viitorul.

In aceasta dimineata am fost, cu adanca recunostinta, la cimitir, la mama, la tata si la regretata fosta sotie. Dupa-amiaza voi avea bucuria de a fi alaturi de familie.

Iar maine – la fel ca ieri si ca in fiecare zi din ultimii 30 de ani – voi continua sa lupt pentru valorile umanismului pragmatic, avand convingerea ca DEMNITATEA, ONOAREA si CURAJUL sunt trasaturile definitorii ale fiintei umane, iar dreptatea si adevarul trebuie sa fie implinirea fireasca a trecerii noastre pe acest pamant”, a scris Voiculescu pe blogul lui.

Antena 3 nu a pierdut ocazia sa ii inalte osanale patronului.

„Este ziua profesorului de fraude imobiliare, iar e coada la limbi la Antena 3. Bravo, Mircea! Bravo, Mihai!”, a subliniat jurnalistul Ionel Stoica.

Este ziua profesorului de fraude imobiliare, iar e coada la limbi la Antena 3. Bravo, Mircea! Bravo, Mihai!

Posted by Stoica Ionel on Friday, 25 September 2020

Mai mult despre: ,

Comentarii: