Astazi este ziua lui Orban. Marcel Vela: „Astăzi, de ziua dumneavoastră, domnule Premier, vă doresc energie, sănătate și mult bine”

politica

Numerosi lideri ai PNL i-au transmis public urari premieurlui Orban cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Astazi, Ludovic Orban implineste 57 de ani.

„Acum multi ani nu ma gândeam că vom face parte dintr-un guvern PNL care sa poarte pe umeri cea mai mare responsabilitate de dupa 1989.

Stiam atunci ca împreună, noi, liberalii, sprijinim cu toate forțele România in batalia pentru democratie si prosperitate.

Razboiul de acum, impotriva unui inamic global si invizibil, in care suntem in prima linie a frontului pentru a apara viata compatriotilor nostri este cea mai mare provocare, onoare si responsabilitate pentru PNL si pentru toti membrii Cabinetului Orban.

Astăzi, de ziua dumneavoastră, domnule Premier, vă doresc energie, sănătate și mult bine pentru a ne îndrepta cu toții, cu bine, către pacea si normalitatea care ne lipsesc atât de mult.

La mulți ani, liberali si frumosi, domnule Prim-Ministru Ludovic Orban!”, a scris Marcel Vela pe Facebook.

Radu Nicolescu, consilier al premieurlui Orban, i-a adus o adevarat oda lui Ludovic Orban.

„Felicitari pentru tot ceea ce faceti, domnule Presedinte si Prim-ministru Ludovic Orban, si un sincer La multi ani.

Nu am modele in politica si in viata, am mereu de invatat cate ceva de la fiecare. In schimb, Ludovic Orban este omul care, atat ca politician cat si ca Premier, nu a incetat sa ma surprinda placut constant si sa ma faca sa am mai multe notite ‘de retinut’ si de ‘asa DA!’.

Sunt vicepresedinte PNL Bucuresti si Consilier de Stat al Premierului, poate parea ca sunt subiectiv, dar cine ma cunoaste stie ca este o apreciere rationala si sincera, pe care timpul sunt sigur ca nu mi-o va schimba”, a scris Nicolescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: