Astazi, in Piata Victoriei, este organizat un protest fata de felul cum se judeca procesul lui Vlad Pascu, beizadeaua drogata care a ucis doi tineri vara trecuta

news

protest, Piata Victoriei, Vlad Pascu, mascarada, justitie, criminal

Zeci de persoane si-au anuntat participarea la un protest programat sambata, incepand cu ora 19:00, in Piata Victoriei din Bucuresti. Organizatorii sunt nemultumiti de modul in care justitia procedeaza in ceea ce priveste procesul in care autorul accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri, Vlad Pascu, este inculpat.

„Justitia nu este de partea noastra, ci pledeaza pentru apararea vinovatului”, sustin acestia. Evenimentul este organizat de asociatia „Tanarul de azi, schimbarea de maine”.  „Statul roman ne-a mai demonstrat inca o data cat de multe minusuri exista si de ce noi trebuie sa ne spunem cuvantul! Pe 4 aprilie, s-a declarat «prima victorie» pentru Vlad Pascu, ceea ce ne demonstreaza ce primeaza in stat si cat de interpretabile sunt legile. (…) Justitia nu este de partea noastra, ci pledeaza pentru apararea vinovatului. Justitia nu a luat fiecare aspect important in considerare, ci a ales sa puna intrebari ce nu isi au locul intr-o sala de judecata.

In urma accidentului ce a soldat cu victime, judecatoarea se intreaba daca una dintre victime este in sala. Noi, dar si cei pentru a caror dreptate luptam, nu merita asta”; este mesajul organizatorilor. Acestia sustin ca Statul trebuie sa ofere cetatenilor sai siguranta pe strazi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: