„De astazi, mie imi este frica sa mai ies din casa, sa ma intalnesc cu oameni”. Sebastian Ghita se vaicareste la Romania TV dupa declaratiile lui Coldea

news

Fugarul Sebastian Ghita anunta de la Belgrad ca ii este „frica” dupa ce a auzit declaratiile de joi ale lui Florian Coldea privindu-i pe „tradatori”. „De astazi, mie imi este frica sa mai ies din casa, sa ma intalnesc cu oameni”, a spus Ghita la Romania TV.

”Evident ca la astfel de cuvinte, spuse de altfel de oameni ma gandesc la ce-i mai rau. Mai ales pentru relatia pe care am avut-o, pentru ca ne intalneam, ne-am crescut copiii impreuna.

Practic, acel ‘destinul ii va sfarsi tragic’ sunt cuvinte cat se poate de amenintatoare (…) M-a ingrozit si pe mine, am stat, am tras aer in piept. Am fugit de acolo tocmai pentru ca am simtit astfel de lucruri si poate acum unii inteleg de ce am ales sa plec din Romania. De astazi, mie imi este frica sa mai ies din casa, sa ma intalnesc cu oameni. Vedeti ce se discuta in toata lumea, cu acel caz de la Londra cu uciderea spionilor.

Imi este frica, nu stiu ce se va intampla incepand de astazi. Iata ca aceasta strategie de a pune pumnul in gura celor care stiu lucruri nu se mai face pe ascuns, se face public.

Vreau sa va intreb despre ce tradare vorbim, despre ce Iuda vorbim? Eu nu mi-am tradat prietenul, ca nu eu i-am facut lui dosare, el mi-a facut mie!”, a declarat Sebastian Ghita, la Romania TV.

Florian Coldea, fostul adjunct al directorului SRI, a amintit joi, dupa audierea in Comisia SRI, de povestea unui „celebru personaj biblic” care a tradat pentru „30 de arginti”, afirmand ca el constata cu ingrijorare faptul ca „unii in mod vizibil practica astazi acelasi lucru cu interesele statului roman”.

„As vrea sa reamintesc de un celebru personaj biblic, care in urma cu circa 2.000 de ani a tradat pentru 30 de arginti. Ce daca ulterior l-au apucat remuscarile? Lucrul nu s-a putut repara si raul facut n-a putut fi rezolvat. Evident, ca orice tradator, destinul i-a sfarsit tragic. Din aceasta perspectiva, constat cu ingrijorare faptul ca unii in mod vizibil practica astazi acelasi lucru cu interesele statului roman. O fac la vedere, extrem de vocal si fara pic de rusine. Ba, mai mult, chiar par sa-si faca un titlu de glorie din asta, afectand institutii fundamentale si capacitati democratice de aparare si protectie ale statului roman. Poate ar fi bine cu totii sa reflectam la acest episod biblic si la astfel de personaje. O sa revenim cu alte explicatii pe masura ce vom lamuri si alte aspecte cu membrii comisiei”, a declarat Coldea, dupa audierea din Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: