„Astia se comporta fix ca niste derbedei de ultima speta”. Reactie dura dupa discursul lui Dragnea din Parlament, in care ii dadea indicatii lui Dancila

politica

„Romania este stat suveran si e datoria noastra sa aparam aceasta suveranitate cat traim”, a declarat luni, in plen, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, spunandu-i astfel lui Dancila sa nu cedeze in fata Comisiei Europene, care a criticat recent legile justitiei. Jurnalistul Dan Tapalaga a comentat dur afirmatiile liderului PSD.

„Coalitia PSD-ALDE vine azi in fata Parlamentului cu o echipa guvernamentala care are in fata o misiune. Romania este stat suveran si e datoria noastra sa aparam aceasta suveranitate cat traim. Suveranitatea nu este doar o stare politica, ci o stare de spirit. Acest guvern are misiunea de a face performanta economica, de a mari veniturile romanilor, de a creste nivelul investitiilor, pastrandu-si suveranitatea, adica independenta in gandire”, a declarat Liviu Dragnea in plenul camerelor reunite.

Jurnalistul Dan Tapalaga a comentat acid declaratiile lui Dragnea.

„Suveran pe limba lui Dragnea inseamna liber sa fure fara sa dea socoteala. Am tot spus ca liderul PSD vrea sa mearga pe urmele Poloniei si Ungariei, numai ca-i lipseste ideologia. In loc de conservatorismul lui Kaczinsky sau Orban, Dragnea vine cu doctrina borfasilor, cu legalizarea coruptiei si hotiei. E tot ce are de pus pe masa.

Ceilalti doi au in dementa lor anti-EU un discurs aparent articulat, construit pe un set de valori care denunta in mod asumat modelul stangii liberale si calca in picioare valori democratice de baza in numele unui model superior. Bietul Dragnea nu crede in nimic, nici in stanga, nici in dreapta, i se rupe de democratie si ar fi gata sa ne scoata din UE cu totul daca asta il ajuta cumva sa scape de puscarie.

Astia se comporta fix ca niste derbedei de ultima speta prinsi cu mainile in buzunarele altora, dupa care tot ei tipa ca le-ai spart dintii abuziv”, a scris Tapalaga pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: