„Astia trebuie vanati ca porcii mistreti”. Oprisan, ciuruit de sute de mesaje furioase pe Facebook. Nu mai indrazneste sa-si deschida pagina

politica

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan este asaltat de sute de mesaje furioase pe pagina sa de Facebook dupa discursul sustinut la Consiliul National al PSD. El a cerut acolo amnistie si gratiere si a facut un apel catre serviciile secrete sa nu se implice in alegerile prezidentiale pentru ca in 2019 sa fie ales un presedinte roman „care isi iubeste tara si bun la suflet”.

Oprisan si-a postat apelul pe Facebook, insotit de titulatura „OM”. Au urmat apoi sute de mesaje pline de furie.

„Astia trebuie vanati ca porcii mistreti. Tupeul asta jegos si nesimtirea asta crasa nu trebuie trecuta cu vederea. Oprisane..au cazut primari de acum nici dracu nu mai stie de ei. Se ascund de oameni si nu ies pe strada. Asa o sa ajungi si tu nemernicule. Vine ziua in care o sa platesti si tu si sleahta voastra de pesedisti ordinari…”, este unul dintre cele peste 300 de mesaje pe care le-a primit Oprisan.

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan le-a cerut, duminica, liderilor partidului sa dea ”amnistia si gratierea in Romania anului 100”, sustinand ca acestia trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa se apeleze la Constitutie, care prevede acest mecanism.

”Doamna premier, domnule ministru al justitiei, m-am nascut in Romania. Dincolo de ce spun cei rai si cei minoritari, PSD trebuie sa faca dreptate pana la capat. PSD si Parlamentul tarii, organul suprem, legislativ al poporului, trebuie sa duca la capat reforma justitiei. Un inalt oficial roman spunea, mai bine un vinovat in libertate, decat un nevinovat inchis. Aceasta este Justitia. Daca vrem o tara ca afara, sa ne asumam responsabilitatea si sa apelam la Constitutie, care consacra aceste mijloace, care pe de o parte ne vor opri sa platim bani grei pentru procesele pierdute la Curtea Europeana a Drepturilor Omului si pe de cealalta parte reparam toate nedreptatile facute in timpul regimului de trista amintire a lui Traian Basescu. Eu, ca cetatean al acestei tari, a incurajez sa facem dreptate, anume sa folositi prevederea constitutionala si sa dati xceea ce este norma amnistia si gratierea in Romania anului 100″, a spus in sedinta CN al PSD Marian Oprisan.

De asemenea, el a facut un apel catre serviciile secrete sa nu se implice in alegerile prezidentiale pentru ca in 2019 sa fie ales un presedinte roman „care isi iubeste tara si bun la suflet”.

„Fac apel catre SRI, SIE, institutiile de forta ale Romaniei, catre patriotii din aceste institutii, si va rog lasati ca Romania in 2019 sa aiba un presedinte roman care isi iubeste tara si e bun la suflet”, a spus Marian Oprisan.

Comentarii: