news

Astroloaga Minerva angajata la BNR, reactii dure: „Ne mai miram ca toate merg ca dracu in tara asta… cu asa ‘specialisti'”

Reactii dure pe retelele de socializare dupa ce „celebrul astrolog” Minerva a anuntat ca s-a angajat la Banca Nationala a Romania, la varsta de 64 de ani.

Informatia ca Minerva lucreaza la BNR a fost confirmata pentru HotNews.ro de catre oficiali ai BNR, care au precizat ca astrologul lucreaza la departamentul de mentenanta al Bancii Nationale.

„La ora actuala am o functie de executie, lucrez in Banca Nationala. Din pacate, n-o sa mai am dreptul sa ies pe sticla, dar asta nu inseamna nimic, pentru ca tot ma batea gandul sa-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a spus Minerva in podcastul lui Damian Draghici.

Minerva,al carei nume real este Gabriela Dima, s-a nascut in judetul Hunedoara si are varsta de 64 de ani. Potrivit presei tabloide, Minerva este absolventa de Drept, Actorie si Psihologie.

Pe retelele de socializare au aparut numeroase reactii de revolta.

Ruxandra Hurezean: „Cand credeam ca le-am vazut pe toate! In orice caz, ar trebui trimis un medic la BNR, ca e mai mult un azil de batrani”.

Magdalena Bistriceanu: „Cand altii ies la pensie, Minerva a fost angajata la Banca Nationala a Romaniei (BNR). Femeia, la cei 64 de ani ai sai, probabil a fost angajata sa-i faca astrograma lui Isarescu, ca la altceva nu cred ca se pricepe. Ne mai miram ca toate merg ca dracu in tara asta…cu asa ‘specialisti'”, a fost o alta reactie.

Corina Mosor: „Mai lipseste sa aduceti si pe Hara din America, sa-i dati si ei un post caldut la stat si m-am linistit. Cui i-a facut tante Minerva astrograma, de a prins asa pleasca in pragul pensionarii?? BNR a fost colacul de salvare si pentru Viorica, sa nu uitam!”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Dan Voiculescu se da cu Firea. Sondaj la Antena 3, Piedone este trantit pe locul 2, de la 40% a fost adus la 28%

Antena 3 a prezentat, joi seara, un sondaj ARA din care rezulta ca Gabriela Firea…

5 ore ago

42 de persoane au fost evacuate in urma prabusirii unei strazi in Slanic. Situatia este in permanenta monitorizata

Peste 40 de persoane au fost evacuate, joi, din zona in care s-a surpat o…

7 ore ago

Prea stridenta! Un tribunal german dispune inlaturarea unei statui colorate dintr-un cimitir

De trei ani, o disputa intre comunitate si parintii unui tanar decedat din orasul german…

8 ore ago

„Rezultat final bun”: 130 de balene au fost salvate dupa ce au esuat pe o plaja din Australia de Vest. Cel putin 28 au murit

O operatiune dramatica de salvare a vietii a peste 100 de balene-pilot esuate pe o…

8 ore ago

Carti care contin arsenic, izolate la Biblioteca Nationala a Frantei

Patru carti au fost izolate in Biblioteca Nationala a Frantei din cauza ingrijorarii ca ar…

8 ore ago