Categories: news

Astronaut SUA, care a fost pe Luna: „Rachete lansate de noi au fost doborate de OZN-uri”

Astronautul Edgar Mitchell, veteran al NASA, component al misiunii Apollo 14 din 1971 si al saselea om care a pasit pe Luna, a facut o declaratie surprinzatoare: el considera ca extraterestrii au jucat un rol important in impiedicarea unui razboi nuclear intre Statele Unite si Uniunea Sovietica la inceputul Razboiului Rece, relateaza luni 7sur7.be.

Potrivit lui, extraterestrii ne-ar fi vizitat planeta si celebra rampa de lansare ‘White Sands Proving Ground’, unde a fost detonata prima bomba nucleara din lume (desertul New Mexico, 1945).

‘White Sands era un teren de testare a armelor atomice — iar extraterestrii voiau sa ne cunoasca capacitatile militare. Ne-au impiedicat sa pornim razboiul si ne-au ajutat sa instalam pacea pe Pamant’, a declarat Edgar Mitchell, citat de The Mirror.

Astronautul nu este singurul care sustine aceasta teorie. ‘Am vorbit cu multi ofiteri ai Fortelor aeriene care au lucrat acolo in timpul Razboiului Rece. Mi-au spus ca au fost observate frecvent OZN-uri in imprejurimi, iar atunci rachetele deveneau inutilizabile. Alti ofiteri de la baze aflate pe coasta Pacificului mi-au spus ca rachetele lansate de ei au fost adesea doborate de nave spatiale extraterestre’, afirma Mitchell.

Mitchell este sigur ca extraterestri au aterizat acum aproape 70 de ani la Roswell (New Mexico) si cativa dintre ei au fost capturati vii! ‘Cel mai bun plan era sa minta in aceasta privinta si sa pastreze secretul pentru ei. Au clasificat evenimentul top secret si acest lucru a dat nastere la o cortina de fier interioara, o separare a unui grup secret in cadrul guvernului si restul publicului american’, a incheiat fostul astronaut al NASA, citat de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

6 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

6 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

6 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

6 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

6 ore ago