life

Astronautul Buzz Aldrin s-a casatorit cu o romanca, doctor in chimie. El are 93 de ani, a fost al doilea om care a pasit pe Luna

Buzz Aldrin, unul dintre cei trei astronauti americani care au pus piciorul pe Luna in misiunea Apollo 11 din 1969, s-a casatorit cu iubita sa de-o viata, in ziua in care a implinit 93 de ani. Sambata, pe Twitter, Aldrin a postat fotografii cu sotia sa, doctorul Anca Faur, si a precizat ca s-au casatorit in cadrul unei ceremonii restranse in Los Angeles, California.

„La cea de-a 93-a aniversare a mea si in ziua in care voi fi onorat si de Living Legends of Aviation, sunt incantat sa anunt ca eu si iubita mea de mult timp, Dr. Anca Faur, ne-am casatorit. Ne-am unit in sfanta casatorie intr-o mica ceremonie privata in Los Angeles & suntem la fel de incantati ca niste adolescenti care fug”, a scris fostul astronaut.

Anca Faur este doctor in chimie si are 52 de ani.

De cand a fost distribuita, postarea lui Aldrin a acumulat zeci de mii de like-uri si peste 1,8 milioane de vizualizari. In sectiunea de comentarii, mai multi utilizatori au felicitat cuplul: „Trebuie sa fiti in culmea fericirii!”.

„La multi ani, Buzz, si felicitari pentru casatoria voastra. Sunt incantata pentru voi. Ca intotdeauna, ati facut-o cu stil”, a scris un utilizator.

„WOW!!! Felicitari, domnule colonel Aldrin! Viata incepe la 93 de ani! Toate cele bune”, a spus un altul.

Un al treilea utilizator a comentat: „Felicitari, tinere! Din nou pe Luna!!!”, in timp ce un al patrulea a adaugat: „Omul meu. Aterizarea pe Luna este pe locul doi dupa aterizarea Dr. Faur. Multa fericire pentru amandoi”.

Buzz Aldrin a fost casatorit si a divortat de trei ori inainte. El este singurul membru supravietuitor al echipajului de trei oameni din misiunea Apollo 11. In timp ce Neil Armstrong a fost primul astronaut care a pasit pe suprafata lunara, el a fost urmat 19 minute mai tarziu de Aldrin.

Fostul astronaut s-a retras de la NASA in 1971, iar in 1998 a infiintat Fundatia ShareSpace, o organizatie non-profit care promoveaza extinderea explorarii spatiale cu echipaj.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

10 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

10 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

10 ore ago