Categories: externe

Atac armat la Universitatea Nevada din Las Vegas, sunt mai multe victime. Atacatorul a murit

Politia din Las Vegas a anuntat, miercuri, ca un suspect a murit in urma unui atac in campusul Universitatii din Nevada, adaugand ca par sa existe mai multe victime, potrivit Reuters.

Departamentul de Politie Metropolitana Las Vegas nu a dat detalii despre circumstantele incidentului, nici despre numarul sau starea victimelor, insa i-a indemnat pe locuitori sa evite zona. Universitatea a spus ca politia evacueaza cladirile pe rand, iar studentii aflati in campus sunt indemnati sa se adaposteasca.

Politia a spus ca incidentul a avut loc in jurul Beam Hall, o cladire din campus care gazduieste scoala de afaceri. Universitatea a postat un mesaj prin care indeamna studentii sa evacueze zona.

„Raspundem la informatii preliminare privind un #tragatoractiv in campusul UNLV langa BEAM Hall. Se pare ca exista mai multe victime in acest moment”, a spus politia pe platforma X, inainte de a spune ca un suspect este „decedat”.

Primele rapoarte ale incidentului au aparut la scurt timp dupa pranz, ora locala, iar in aproximativ o jumatate de ora, politia din Las Vegas a raportat ca „Suspectul a fost gasit si este decedat”.

Universitatea Nevada din Las Vegas (UNLV) are aproximativ 25.000 de studenti si 8.000 de cursanti la diferite programe postuniversitare si la doctorat.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

O oră ago

Momentul in care Robert Fico este impuscat in plina strada, surprins intr-o filmare cu telefonul – VIDEO

Momentele socante in care premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova, dupa o sedinta…

55 de minute ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

4 ore ago

Atlantic Council si SNSPA au organizat dezbaterea “Security and stability for the Black Sea region”

Miercuri, 15 mai 2024, Atlantic Council si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)…

O oră ago