Atac armat langa Los Angeles: Noua morti intr-un schimb de focuri de arma dupa un festival de Anul Nou chinezesc

externe

Noua persoane au fost ucise intr-un schimb de focuri de arma in masa, sambata seara tarziu, intr-un oras situat la est de Los Angeles, dupa o sarbatoare de Anul Nou chinezesc la care participau mii de persoane, a anuntat politia, relateaza The Guardian.

Sergentul Bob Boese, de la departamentul serifului din comitatul Los Angeles, a declarat ca impuscaturile au fost raportate la ora locala 22.22 si au avut loc la o petrecere de pe Garvey Avenue din Monterey Park. Cel care a tras a fost un barbat, a declarat Boese duminica dimineata.

Oficialii nu au oferit nicio informatie timp de cateva ore, dupa ce zeci de politisti au raspuns la apelurile legate de impuscaturi.

Monterey Park este un oras de aproximativ 60.000 de locuitori, cu o populatie asiatica numeroasa, care se afla la aproximativ 16 km de centrul orasului Los Angeles.

Seung Won Choi, care detine restaurantul cu specifi pescaresc Clam House, situat vizavi de locul in care s-au produs impuscaturile, a declarat pentru Los Angeles Times ca trei persoane au intrat in restaurantul sau si i-au spus sa incuie usa.

Oamenii i-au spus lui Choi ca cel care a tras era inarmat cu o mitraliera si avea mai multe incarcatoare la el pentru a putea reincarca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: