Atac dur din SUA: „Refugiatii sunt barbati tineri, de ce nu isi apara TARA? Ar putea fi ‘calul troian’ al ISIS”

externe

Miliardarul american Donald Trump, candidat la nominalizarea republicanilor pentru cursa prezidentiala, a lansat sambata noi atacuri foarte dure la adresa lui Obama pentru ca permite venirea refugiatilor din Orientul Mijlociu in SUA.

„Aceasta ar putea fi cea mai mare lovitura militara din istorie. Refugiatii sunt tineri, puternici, ar putea fi ‘calul troian’ pentru ISIS, si sunt trimisi in tara noastra”, a spus Trump intr-un interviu acordat Fox News, citat de buzzfeed.com.

El a sustinut ca administratia Obama ar intentiona sa primeasca, de fapt, 200.000 de refugiati, iar nu 10.000, cifra vehiculata oficial.

„Ma uitam zilele trecute, au observat si alti oameni. Toti sunt barbati. Unde sunt femeile? Acum, nu chiar toti, dar marea majoritate sunt barbati. Corect? Si sunt barbati puternici. Primul lucru care imi vine in minte este: ‘Acesti barbati, barbati puternici, de ce nu lupta pentru tara lor?’. Nu vreau sa spun ca sunt sigur, insa acestia ar putea fi ISIS. Ar putea fi dusmanul”, afirmase Trump anterior, in timpul unei intruniri electorale in Tennessee.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: