Atac furios al presei PSD-iste la adresa lui Danilet. Se sustine ca judecatorul a fost recuzat pentru ca si-a exprimat opinia pe Facebook

news

Revista Q Magazine anunta ca judecatorul Cristi Danilet a fost recuzat dintr-un proces pentru ca si-a exprimat opinia pe „Facebook si pe bloguri”. Danilet a anuntat, sambata, ca astazi va avea loc un amplu protest al magistratilor pe scarile Curtii de Apel din Bucuresti.

„Cristi Danilet, magistratul-revolutionar, ar trebui sa inceapa sa inteleaga ca legea trebuie respectata si de cei care o aplica. Sunt cunoscute pozitiile publice ale judecatorului Danilet referitoare la protocoalele secrete dintre SRI si institutiile din Justitie. Danilet a afirmat nu o data ca protocoalele sunt perfect legale.

Potrivit portal.just.ro,, judecatorul Cristi Danilet a fost recuzat recent tocmai pentru opiniile exprimate pe Facebook si pe bloguri, opinii pe care un magistrat nu are dreptul sa si le exprime potrivit legii 303/2004. Prin admiterea cererii de recuzare trebuie inteles ca judecatorii au inteles pana la urma ca Danilet constituie un pericol pentru justitie, avand in vedere parti-pris-urile sale, afectand prin acestea calitatea de echitabilitate a unui proces”, scrie Q Magazine.

Q Magazine este condusa de Floriana Jucan, o persoana ale carei legaturi cu conducerea PSD si cu serviciile secrete sunt de notorietate. Recent, presa a scris ca SC Babilon Press SRL, cea care editeaza Q Magazine, a obtinut un contract de 112.000 de lei pentru brandul turistic al judetului Neamt din partea presedintelui CJ Neamt, Ionel Arsene. Arsene este vicepresedinte PSD.

Danilet a anuntat, sambata, un amplu protest pe scarile Curtii de Apel al magistratilor din intreaga tara.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: