Atac murdar al Antenei 3 la viata INTIMA a sefei DNA. Kovesi raspunde DUR

news

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca atat la data inregistrarii la DNA a dosarului Intact-RCS/RDS, cat si pe durata instrumentarii acestuia nu a cunoscut personal si nu a discutat cu nicio persoana din conducere sau cu fosti ori actuali angajati ai companiei care este parte vatamata in dosar.

„Dosarul nr.129/P/2013, prin care mai multe persoane — directori si actionari ai Trustului Intact — au fost trimisi in judecata, a fost inregistrat la Directia Nationala Anticoruptie la data de 24 aprilie 2013, inainte de numirea mea in functia de procuror sef al DNA. Atat la data inregistrarii dosarului la DNA, cat si pe durata instrumentarii acestuia nu am cunoscut personal si nu am discutat cu nicio persoana din conducerea sau cu angajati/fosti angajati ai companiei care este parte vatamata in dosar”, mentioneaza Kovesi, potrivit unui comunicat al DNA.

Ea precizeaza ca rechizitoriul nu a fost confirmat de procurorul sef al DNA, ci de procurorul sef al Sectiei pentru combaterea coruptiei.

„Simpla imprejurare ca, de-a lungul timpului, am avut relatii personale cu persoane angajate la o societate comerciala nu poate sa afecteze impartialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA. Orice fel de atacuri defaimatoare la adresa mea, inclusiv a vietii mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea cailor legale”, a adaugat sefa DNA.

Potrivit comunicatului citat, precizarile procurorului-sef al DNA vin ca urmare a unor „afirmatii mincinoase si denigratoare” facute in doua emisiuni transmise miercuri de postul de televiziune Antena 3.

Mircea Badea a sugerat, intr-o emisiune la Antena 3, ca procurorii DNA „aresteaza competitorii iubitului”, in urma unui articol de presa potrivit caruia prietenul sefei DNA este Florin Nemes, care apare in reclamele la Digi 24 si este si director de PR la RCS-RDS, companie implicata in procesul cu Antena 3.

„DOAMNA KOVESI ARESTEAZA COMPETITORII IUBITULUI?!??!? Catavencii scriu ca pe iubitul doamnei Kovesi il cheama Florin Nemes si este mare director de PR la RCS-RDS si actor in reclamele cu puscariasi(?!?!?) la telefonia DIGI. Si fostul sot al doamnei Kovesi a lucrat tot la RCS-RDS. Campaniile de imagine camuflate inabil in interviuri, doamna Kovesi le realizeaza la DIGI. RCS-RDS facea plangere penala la DNA imptoriva trustului INTACT, iar DNA il aresta pe Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. Intrebarea din titlu se naste natural. Am vorbit aseara in detaliu despre asta. Am prezentat si capturi de pe pagina de Facebook a domnului Nemes dansul share-uind injuraturi oribile la adresa mea si a telespectatorilor Antena3”, a afirmat Badea.

Citeste si: Cine este IUBITUL „femeii de fier” Laura Codruta Kovesi. Apare si in reclame

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti vor da pe 12 mai sentinta in dosarul in care Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia Voiculescu, sunt acuzati de santajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

Dosarul a fost inregistrat initial in data de 19 aprilie 2013 la PICCJ, iar la scurt timp a fost declinat la DNA, perioada in care Kovesi ocupa functia de inalt reprezentant la misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme de justitie si lupta anticoruptie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: