Atac terorist la Ierusalim, soldat cu un mort si opt raniti. Cei doi atacatori au fost impuscati de politie – VIDEO

externe

atac terorist, Ierusalim, islamisti, ucisi, politie, hamas

O tanara a fost ucisa si alte opt persoane au fost ranite intr-un atac armat produs in aceasta dimineata la intrarea in Ierusalim, potrivit serviciilor de urgenta israeliene.

Potrivit Magen David Adom, o femeie in varsta de 24 de ani a fost ucisa, alte cinci persoane au fost grav ranite, o alta persoana se afla in stare moderata, iar alte doua erau in stare usoara. Politia israeliana a precizat intr-un comunicat ca doi teroristi au deschis focul intr-o statie de autobuz la intrarea in oras. Cei doi teroristi au fost impuscati, potrivit primelor informatii.

Un videoclip de la fata locului arata oameni alergand pe strada, in timp ce pe fundal se aud focuri de arma, scrie cotidianul Jerusalem Post.

Autostrada 1 de la intersectia Motsa spre Ierusalim a fost inchisa circulatiei dupa atac, politia directionand traficul catre autostrada 16. Atacul are loc la un an de la atentatul cu bomba din aceeasi statie de autobuz. In noiembrie anul trecut, doi israelieni, Tadasa Tashume Ben Ma’ada si Arye Shechopek, au fost ucisi intr-un atac cu bomba care a avut loc intr-o statie de autobuz din apropiere si intr-o statie de autobuz din apropierea cartierului Ramot.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: