Atac violent de la varful PSD la adresa protestatarilor #Rezist. Se cere Parchetului General sa-i ancheteze pentru trafic de droguri

politica

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a cerut luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca Parchetul General sa ancheteze sursele de finantare ale #Rezist si „in ce masura anumiti membri ai acestei miscari se fac vinovati de consum de droguri, eventual trafic de droguri”.

„Este foarte important ca Parchetul General sa efectueze o ancheta privind sursele de finantare ale miscarii #rezist, pentru ca au aparut pe piata foarte multe informatii de acest tip, dupa cum eu cred ca este foarte important ca Parchetul General si DIICOT sa analizeze in ce masura anumiti membri ai acestei miscari se fac vinovati de consum de droguri, eventual trafic de droguri. Sunt teme care trebuie sa ne preocupe si care tin de agenda publica imediata”, a declarat Adrian Tutuianu.

Si Dragnea a cerut, duminica seara, ca protestatarii #Rezist sa fie anchetati dupa „agresarea” lui Valer Dorneanu.

„Asta arata inca o data ca domnul Lazar foloseste Parchetul General pentru a proteja astfel de indivizi. In oricare alta tara Parchetul General intervenea imediat. Presedintele CCR, vreo reactie de la Parchet? Absolut niciuna. Daca se intampla cu domnul Iohannis, ce s-ar fi intamplat? L-ar fi luat in trei minute. Astia au stiut ei, au facut ei rost de adresa domnului Dorneanu. Sigur ca i-au dat-o tot structurile. Hai sa incepem presiunea pe CCR, hai sa lovim si aceste institutii. Sapte opt insi vor sa preseze ca sa-i timoreze”, a spus Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: