Va fi data afara Norica Nicolai din ALDE? Atac violent impotriva sefului ALDE Europa: „Guy Verhofstadt este foarte interesat de componenta economica a imperiului Soros”

politica

Premiera, un lider de seama al ALDE Romania il ataca extrem de violent pe seful ALDE Europa, Guy Verhofstadt, chiar inainte de alegerile europarlamentare. Norica Nicolai, prima pe listele europarlamentare ale ALDE, l-a acuzat marti pe Guy Verhofstadt ca urmareste interese personale prin actiunile sale politice si ca „este foarte interesat de componenta economica a imperiului Soros”.

„Domnul Guy Verhofstadt, aflandu-se la final de cariera, isi doreste o pozitie. Ori ALDE, in actuala formula numerica, nu-i poate permite sa ajunga nici presedinte al Parlamentului, nici presedinte al Comisiei Europene, partidul care il sustine nu se afla la guvernare in Belgia de foarte multa vreme. Are un foarte mare atasament fata de Franta, fata de Macron, fata de Soros, pentru ca sunt dovezi clare ca este foarte interesat, cel putin fata de componenta economica a imperiului Soros, dar cred ca si fata de aceasta componenta politica pe carte Soros o dezvolta in Europa”, a declarat Nicolai intr-un interviu pentru DC News.

Vezi declaratiile lui Nicolai despreGuy Verhofstadt de la minutul 20.40:

Presedintele ALDE Europa, Guy Verhofstadt, a criticat foarte dur puterea de la Bucresti pentru masurile promovate in domeniul justitiei. Guy Verhofstadt, a transmis, pe 15 ianuarie, ca in cazul in care formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu sustine aplicarea in totalitate a recomandarilor Comisiei de la Venetia in privinta legilor justitiei si ONG-urilor va avea ”un loc binemeritat in interiorul familiei ALDE, daca nu, nu”. El a mai afirmat ca liberalii romani, cu referire la partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, au promis sa urmeze aceasta cale si ca se asteapta sa actioneze ca atare.

”Daca vor face acest lucru vor avea un loc binemeritat in interiorul familiei ALDE. Daca nu, nu”, a avertizat Verhofstadt.

Mai mult despre: ,

Comentarii: