Atacul antisemit al propagandistilor lui Dragnea primeste o noua replica. MRU iese la rampa

news

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe (SIE) Razvan Ungureanu a calificat miercuri ca „aberatie” informatiile aparute in Ziar de Cluj, sub semnatura lui Liviu Alexa, referitoare la o presupusa intalnire a sa la Viena cu fostul premier Dacian Ciolos si cu fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul-locotenent (r) Florian Coldea, infirmand acest episod.

”Nu m-am intalnit la Viena cu domnii Ciolos si Coldea. Este o aberatie”, a spus pentru Mediafax Mihai Razvan Ungureanu, fost director al Serviciului de Informatii Externe si fost prim-ministru.

Informatia conform careia Dacian Ciolos, Mihai Razvan Ungureanu si Florian Coldea au avut o intalnire intr-un local din Viena a aparut intr-un ziar din Cluj-Napoca si a fost preluata de alte publicatii din Romania.

Liviu Alexa, „jurnalist” platit de PSD cu peste 100.000 de euro in cursul anului 2018, a publicat recent un text cu puternice accente antisemite care a fost preluat si rosotogolit de mai toata presa subordonata PSD. Alexa a fost laudat recent de Liviu Dragnea insusi, in ultimul interviu acordat Antenei 3 in 2018.

Intr-un articol publicat in Ziar de Cluj, publicatie pe care o patroneaza, Alexa sustine ca Dacian Ciolos s-a intalnit cu Florian Coldea la Viena in prezenta a „trei barbati cu zulufi de evrei”.

„Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu Mihai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului”, a scris Alexa, spunand ca Ciolos este „lacheul imperialistilor”.

Textul lui Alexa a fost preluat in scurt timp de mai toate publicatiilor si televiziunile subordonate PSD, fiind puternic amplificat, in conditiile in care Liviu Dragnea tinea pana de curand sa se arate un aparator al intereselor israelienilor si un aprig luptator impotriva antisemitismului.

Newsweek Romania arata ca Alexa a incasat anul trecut 431.000 de lei de la PSD prin Pagina Ciudatului SRL.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: