Atacuri delirante la Congresul PSD. Dancila l-a acuzat de „cruzime” pe Iohannis: „Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine”

politica

Viorica Dancila a lansat atacuri violente la adresa lui Klaus Iohannis in cadrul discursului sustinut in fata delegatilor la Congresul PSD. Dancila a evitat insa sa pronunte numele presedintelui.

Dancila l-a acuzat pe Iohannis de nepasare, „cruzime” si „dispret” fata de romani.

„Nu putem fi infranti asa de usor cum cred in toata aroganta lor. Noi avem ceva ce nu si-au putut insusi niciodata, apropierea de romani. Noi nu am fost niciodata cei care au taiat pensiile si salariile, nu am blocat masuri menite sa aduca mai bine in viata de zi cu zi a fiecaruia, noi nu am dispretuit, nu am avut viziunea celor doua Romanii.

Ei au stat ascunsi ani intregi pe margine doar ca sa iasa in an electoral si sa faca jocuri de imagine, sa urce cu picioarele pe tragediile oamenilor. Cel ce nu a facut nimic pentru nimeni a putut sta la adapost de critici pentru o perioada. A crezut ca nu are nicio responsabilitate pentru poporul roman, insa vine momentul in care trebuie sa raspunda atat pentru ce a facut si pentru ce nu a facut. Sa nu faci nimic pentru ai tai este o dovada de cruzime. Sa iti amnintesti de poporul roman in camanie este o dovada de cinism. Este o dovada de dispret fata de cei care sperau sa le fii alaturi de ei.

Pentru cel care poromitea lucrul bine facut, ceasul a stat de mult. Pentru noi, ceilalti, au trecut cinci ani de nimic. Pentru cel care cere increderea si votul milioanelor de romani, promitand doar ca ii va da jos pe cei care au facut bine pentru romani, este dovada unei disperari. Nu poti si nu stii sa le oferi nimic. Tocmai cei care sunt macinati de lupte interne striga astazi cel mai tare.

Pe mine aroganta nu ma reprezinta iar dispretul pentru romani nu l-am simtit niciodata. Tin cu poporul roman si cu tara mea

Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine”, a spus Dancila in fata delegatilor PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: