Atacuri turbate ale infractorului sef la sedinta PSD. Nici Carmen Iohannis nu a scapat de delirul lui Dragnea

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Consiliul National PSD, ca daca oricare dintre social democrati ar fi refuzat sa mearga la audieri, asa cum a facut Carmen Iohannis, sotia presedintelui, atunci ar fi fost luat cu duba, iar situatia actuala arata tupeul unora.

„Nu am nimic cu doamna Iohannis, dar daca oricare din sala, daca Plesoianu cu mine am fi acuzati si chemati la procurori si nu mergem? Nici a doua oara, eu sunt racit si Liviu are o vizita in Franta, cam ce s-ar intampla? Cu duba, oricare dintre dv. Nu numai justitie selectiva, tupeu, credinta ca sunt deasupra legii.

Am o intrebare pentru domnul ministru Toader. In Constitutia Romaniei scrie ca presedintele Romaniei poate fi trimis in judecata pentru tradare. Dar nu scrie ca nu poate sa fie anchetat. De ce nu este chemat in ancheta? Nimeni nu mi-a spus ca presedintele nu poate fi chemat si anchetat”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea le-a cerut, duminica, deputatilor Mircea Draghici si Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa depuna plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Iohannis, act premergator suspendarii din functie a presedintelui.

”Iohannis tradeaza interesele Romaniei. Spune de foarte mult ca Guvernul Romaniei, ca Romania nu este pregatita sa preia presedintia Consiliului UE. Asta e act de tradare a intereselor nationale ale unei tari practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Draghici, Mircea Draghici, impreuna cu dl Iordache care este prieten la catarama cu dl Iohannis si cu sprijinul de specialitate al dlui Toader, va rog ca dupa anul nou sa depuneti acea plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Liviu Dragnea la sedinta CN al PSD.

Carmen Iohannis a fost asteptata, luni, la Parchetul General pentru a doua oara audieri, insa avocatul a depus un certificat medical din care rezulta ca sotia presedintelui nu se poate prezenta din cauze medicale.

Mai mult despre: ,

Comentarii: