Categories: news

Atat costa VIATA unui om. FlyDubai plateste 20.000 $ pentru fiecare victima a avionului prabusit

Compania FlyDubai  a anuntat astazi ca va plati cate 20.000 de dolari pentru fiecare victima a accidentului petrecut sambata in sudul Rusiei. Banii vor fi dati rudelor celor morti.

Compania din Dubai a anuntat intr-un comunicat ca are ca prioritate acum identificarea si contactarea familiilor victimelor, scrie Global Times. In avionul prabusit sambata se aflau 55 de pasageri, rpintre care si patru copii, plus sapte membri ai echipajului.

Conform comitetului de ancheta din Rusia, a fost declansata o ancheta criminala pentru incalcarea regulilor de securitate si de exploatare a transportului aerian care a provocat prin imprudenta moartea mai multor persoane.

Avionul s-a prabusit atunci cand incerca „o a doua tentativa de aterizare din cauza conditiilor meteorologice proaste”, a anuntat la randul sau Ministerul rus pentru situatii de urgenta intr-un comunicat.

Avionul „a ajuns foarte aproape de pista de aterizare cu una dintre aripi si apoi s-a distrus”, conform comunicatului. Fragmentele avionului Boeing care s-a rupt in mai multe bucati au fost dispersate pe o distanta de 1,5 km, informeaza postul tv LifeNews. Accidentul aerian s-a produs in jurul orei 00.50 GMT, precizeaza Ministerul rus pentru situatii de urgenta. Aparatul de zbor a luat foc dupa impactul cu solul si incendiul a fost stins dupa o ora, adauga sursa citata.

Potrivit LifeNews, avionul a cazut la circa o suta de metri de pista de aterizare, in conditii de vizibilitate proasta. Boeingul a incercat sa aterizeze timp de doua ore, zburand pe deasupra Rostov-pe-Don „din cauza conditiilor meteo dificile”, afirma canalul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

1 minut ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

13 minute ago

Controversatul sociolog Mirel Palada, condamnat cu suspendare pentru a refuzat sa i se masoare alcoolul din sange. El va face si munca in folosul comunitatii, in cimitire

Sociologul Mirel Palada, cunoscut pentru opiniile si atitudinile sale scandaloase, a fost condamnat definitiv de…

O oră ago

Bataie ca-n filme in parlamentul din Taiwan. Un deputat din opozitie a furat un proiect de lege care urma sa fie votat si a fugit cu el – VIDEO

Legislatorii puterii si ai opozitiei din Taiwan s-au implicat vineri in incaierari fizice si atacuri…

3 ore ago

Pelerinajul de Rusaliile catolice de la Sumuleu Ciuc. Unii pelerini au facut peste 1000 de kilometri

Numeroase grupuri de pelerini se indreapta, sambata dimineata, spre Sumuleu Ciuc, pentru a participa la…

34 de minute ago