Atentie, informatii FALSE in cazul lui Pavlos, tanarul ranit in Colectiv. Sora sa face precizari

news

Sora lui Pavlos Jester, tanarul ranit grav in incendiul de la Colectiv in timp ce incerca sa isi salveze prietenul imobilizat in scaun cu rotile, le multumeste celor care ii sprijina, insa este necajita din cauza informatiilor false care circula pe seama starii de sanatate a fratelui sau.

In ultimele zile, Pavlos a suferit mai multe interventii chirurgicale si vestea buna este ca respira singur. Desi Andreea, sora lui, ii tine la curent pe toti cei interesati de starea tanarului, pe site-urile de socializare au circulat fel de fel de informatii potrivit carora baiatul are nevoie de foarte multi bani pentru tratament. La un moment dat s-a spus ca urmeaza un tratament cu injectii din trei in trei ore, fiecare dintre ele costand cate 300 de lei. „Nu este adevarat! Nici macar noi nu stim exact ce tratament ii este administrat”, a scris tanara pe un cont de socializare, insistand asupra faptului ca nu familia ei a lansat aceste zvonuri si ca nu au cerut bani pentru astfel de injectii. Ea i-a rugat in acelasi timp pe cei care imprastie astfel de informatii sa inceteze sa o mai faca.

Andreea le-a multumit celor care si-au aratat solidaritatea si care i-au transmis gandurile bune. „Totodata vrem sa multumim din suflet si Ambasadei Romane, Bisericii, comunitatii RomBel si intregii comunitatii de romani din Bruxelles pentru sprijin, ajutor si grija ce ne-o poarta”, a scris tanara.

Ea spune ca fratele ei, care este internat intr-un spital din Bruxelles, e din ce in ce mai bine si ca medicii sunt multumiti de evolutia starii lui. „Este in continuare la terapie intensiva, sedat si intubat, respira singur cu ajutorul unui tub pentru a nu se forta, va urma un sir de operatii”, a mai scris sora lui Pavlos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: