„Atentie la hoti. Atentie la buzunare”. Afise cu poza lui Dragnea si a Olgutei Vasilescu au aparut in Bucuresti. Unde au fost lipite

news

In metrourile din Bucuresti au aparut afise, pe care se afla o poza in care apar Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu, in care calatorii sunt avertizati sa fie atenti la „hoti”.

„Atentie la hoti. Atentie la buzunare”, este scris pe afise.

afis
Foto via Reddit Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte savarsite in dosarul ‘Tel Drum’ in calitate de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Teleorman.

Potrivit unui comunicat al DNA, Liviu Dragnea, presedintele CJ Teleorman la data faptelor, este cercetat pentru constituire de grup infractional organizat, doua infractiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene si doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul.

In dosar mai sunt urmarite penal alte opt persoane pentru fapte similare.

DNA precizeaza ca prezentul dosar s-a constituit pe baza unei sesizari a Oficiului european antifrauda (OLAF) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea savarsirii mai multor infractiuni, intre care obtinerea nelegala, pe baza de documente false, a unor finantari din fonduri europene pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: