Atentie la manipulari. MAFIOTII din presa se inghesuie sa-l SALVEZE pe Oprea. Ce imagini au difuzat trusturile TV

news

Pe posturile de stiri si in presa favorabila lui Gabriel Oprea se sustine ca politistul Bogdan Gigina inchidea coloana lui Gabriel Oprea, astfel incat ministrul nu avea cum sa opreasca dupa accident. Informatiile contrazic declaratiile a numerosi martori.

UPDATE Coloana oficiala prezentata ca fiind a lui Gabriel Oprea este de fapt a lui Klaus Iohannis.

Imagini cu coloana oficiala a lui Gabriel Oprea au fost prezentate pe Realitatea TV, unde se sustine ca politistul Bogdan Gigina inchidea coloana. Astfel, se incearca a se demonstra ca politistul nu era presat sa conduca cu viteza mare si ca Gabriel Oprea nu avea cum sa opreasca dupa accident. Imaginile sunt neclare si contrazic declaratiile a numeroase persoane, inclusiv politisti, care au fost la fata locului.

gigina-coloana

„Politistii care aveau statiile deschise pe canalul de comunicatii al coloanei au auzit vocea ofiterului Gatan cum striga. ‘Mai repede, mai repede, parca dormiti’. In momentul impactului, motocicleta condusa de Bogdan Gigina avea peste 100 km/h. Ploua abundent”, a declarat un politist, citat de stiripedia.ro.

O alta persoana a vazut cum s-a intamplat totul si povesteste ca politstul era in fruntea coloanei, iar apoi a trecut Oprea fara sa opreasca.

„Am vazut politistul in intersectie oprind masinile si apoi am vazut in noapte luminile de la girofarurile masinilor care se apropiau… a trecut prima motocicleta apoi passatul… am auzit zgomotul fiarelor rasturante si un fior rece mi-a trecut prin corp.

Masina Audi in care am aflat ca era Oprea nu a oprit ci a trecut in viteza slalomand printre si peste fiarele ce delimitau gaurile”, a spus martorul.

Realitatea TV este controlata de Cozmin Gusa, despre care surse bine informate din mediul politic spun ca este consilier de imagine al lui Gabriel Oprea. Informatiile prezentate de acest post au fost preluate in graba si de alte publicatii favorabile vicepremierului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: