Atentie cum mananci carnea de MIEL. De ce poti ajunge la SPITAL

life

Peste trei zile este Pastele si pe masa fiecarui roman se va afla traditionala mancare gatita cu carne de miel. Exista riscuri pe care multi nu le cunosc legate de preparatele din miel.

Potrivit doctorul zilei.ro, „Carnea de miel este extrem de grea. Se digera mai greu si este mai grasa decat cea de oaie, avand foarte mult colagen”.

In concluzie, persoanele care au probleme cu ficatul, boli cardio-vasculare si, mai ales, de colecist, ar trebui sa evite acest aliment. De altfel, aceasta carne este periculoasa pentru toata lumea, deoarece ciorba de miel este foarte grasa.

Pentru cine nu poate sta departe de carnea de miel, se recomanda, pe langa portiile mici, consumarea preparatelor din carne de miel fara garnituri, ci doar cu multe verdeturi si legume, pentru a ajuta la digestie.

De asemenea, pe multi romani, pe langa excesul alimentar din cele trei zile, ii caractrerizeaza si consumul excesiv de alcool. Un pahar de bautura nu afecteazpe nimeni, insa, „excesul poate duce la afectiuni grave, precum pancreatitele, complicatii extrem de severe. In general, romanii se confrunta cu probleme digestive de Paste, precum diareea, colecistita sau colica biliara”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: