Atentie, radare sub ACOPERIRE. Afla cum actioneaza mai NOU politistii

news

Pont util pentru soferii carora le place sa calce acceleratia. Radare sub acoperire patruleaza pe toate sosele Romaniei.

Cei de la Politia Rutiera si-au marit arsenalul cu masini puternice, neinscriptionate, pe care le-au dotat cu aparate radar. Numai pe drumurile din Iasi sunt 5, iar vitezomanii cad in plasa rand pe rand.

Cei de la Politia Rutiera Iasi spun ca radarele neinscriptionate sunt foarte eficientem netioneaza stirileprotv.ro. In primele 6 luni ale anului au amendat 16.000 de soferi si au retinut peste 1.000 de permise de conducere pentru depasirea vitezei legale. In aceasta perioada, nu s-a inregistrat nici un accident grav din cauza vitezei.

Potrivit legii aparatele radar omologate pot fi montate pe autoturismele Ministerului de Interne, dar NU neaparat pe masini inscriptionate.

„Soferul beneficiaza mereu de prezumtia de nevinovatie. Daca se simt vreodata nedreptatiti pot contesta amenda, iar instanta va stabili daca au fost indeplinite toate conditiile impuse de lege”, sustine un avocat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: