“Ati dormit bine aseara, domnule presedinte?”. Disperatul Ciolacu ataca veninos dupa cel mai recent sondaj IMAS

politica

O noua postare deliranta a sefului PSD, Marcel Ciolacu. Ciolacu sustine ca Iohannis a aratat cu degetul “cu ura latita pe toata fata” in momentul in care a invinovatit PSD ca a creat intentionat criza sanitara.

“Ati dormit bine aseara, domnule presedinte?!

Cu ura latita pe toata fata, ati aratat cu degetul si apoi v-ati intors impasibil la pauza de zi cu zi.

Plin de ura, nu ati putut sa va uitati mai departe de sediul din Modrogran. Daca ati fi facut-o ati fi vazut ca in tara al carui presedinte sunteti:

Adulti si copii infectati ajung sa scuipe cheaguri de sange pentru ca DSP-ul condus de pilele si rudele PNL-istilor nu e in stare de nimic; nici sa faca anchete epidemiologice, nici sa respecte procedurile, nici macar sa le raspunda la telefon oamenilor care suna disperati dupa ajutor!

Gravidele mor cu zile plimbate intre spitale pentru ca cei pe care ii ridicati atat in slavi nu au in cap decat achizitii dubioase sau sondaje!

Aparatura medicala, cumparata de primari si care ar fi salvat vieti, este autorizata de institutiile conduse de oamenii pe care ii girati… dupa 86 de zile – cazul CT-ului cumparat in primavara de primarul Daniel Tudorache si care abia azi a primit autorizatiile necesare;

Niciuna dintre mastile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, desi deja in 12 judete a fost instituita obligativitatea purtarii lor. Haituiti romanii pe strada, dar niciuna dintre mastile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!

Concret, romanii au aflat ieri …NIMIC!

Ati dormit bine, domnule presedinte?! Pentru ca problemele au ramas- tot acolo, mai grave si tot nerezolvate.

Situatia ar putea degenera sub povara prostiei, hotiei si ticalosiei acestor infami liberali! Iar dvs va veti culca la loc satisfacut de cele doua minute de ura in care ati aratat cu degetul!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Un sondaj IMAS dat publicitatii vineri de Europa FM anunta ca PNL si USR PLUS vor obtine peste 50% la alegerile parlamentare.

PNL e creditat cu 33,4%, astfel incat liberalii mai cresc putin, dupa ce, in luna mai, inregistrau cele mai putine optiuni din acest an (32,6%).

PSD, in schimb, este cotat la 23,4%.

Pentru prima data, sondajul include Alianta USR Plus, nu cele doua formatiuni separat, iar Alianta e creditata cu 17,2%. Luna trecuta, USR avea 12,3% in sondaj, iar Plus – 5,8%.

Partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, scade in aceasta luna la 9,7% de la 11 %.

UDMR revine peste pragul electoral, cotat la 5,6%, dupa ce luna trecuta nu inregistra decat 3,4% din optiunil de vot.

PMP coboara si mai mult sub pragul electoral: 3,9% in aceasta luna, fata de 4,7% in iunie.

ALDE scade la 3,4%, la mai putin de jumatatea procentelor pe care le avea in urma cu un an (7,3% in iulie 2019).

Mai mult despre: ,

Comentarii: