„Ati facut dus dupa emisiunea de aseara?”. Raspuns de bun-simt al lui Dacian Ciolos, in timp ce Antena 3 continua sa il atace violent – VIDEO

news

Dacian Ciolos a acordat un interviu, miercuri dimineata, pentru Digi FM, in care a avut o prima reactie dupa interviul pe care l-a acordat, marti seara, directorului Antena 3, Mihai Gadea.

„Ati reusit sa faceti dusul, dupa emisiunea de aseara”, a intrebat realizatorul Digi FM, facand aluzie la celebra declaratie a premierului privind „mocirla” si Antena 3.

„Da, dar nu a fost chiar asa de dramatic. Si acuma, dincolo de orice, cred ca este bine sa spui cateodata lucrurilor pe nume, fara sa jignesti, fara sa fii violent. Asta a fost obiectivul meu. Lumea a auzit si punctul meu de vedere. Eu, repet, mi-am spus punctul de vedere si mi-am prezentat argumentele”, a explicat premierul.

El a venit cu noi explicatii privind comparatia dintre Antena 3 si „mocirla”.

„Dincolo de orice, eu sunt agronom, si pentru mine orice e materie organica si apa duce la crestere, la transformare”, a spus Ciolos.

Marti, la o dezbatere a GDS, premierul a replicat astfel, dupa ce i s-a reprosat ca merge in studiourile Antena 3: „Eu sunt agronom si am invatat ca sunt plante care cresc in mocirla, dar nu poti sa-ti faci bine meseria daca nu te cobori in mocirla. Sigur, iti iei cizme de cauciuc sau faci un dus dupa aceea, dar tot trebuie sa cobori in mocirla”, a spus Dacian Ciolos.

Citeste si: Dupa ce Dacian Ciolos a plecat, vitejii de la Antena 3 au lansat un potop de invective. Iata cum s-au straduit sa-i salveze onoarea lui Gadea

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: