„Ati vazut fetita cu catelul?”. In lipsa televiziunilor, o prezenta inedita s-a manifestat la o lansare politica

politica

Frantuzoaica Clotilde Armand si-a lansat recent candidatura la primaria Sectorului 1 din Bucuresti. Nicio televiziune nu a fost prezenta, insa printre putinii jurnalisti aflati la aveniment s-a remarcat o prezenta inedita.

Lansarea a avut loc pe a avut loc in aer liber, pe Soseaua Straulesti, pe malul lacului Baneasa. Clotilde Armand candideaza din partea Uniunii Salvati Bucurestiul, condusa de Nicusor Dan. Foarte putin jurnalisti au fost prezenti la eveniment, iar printre acesti nu se afla nicio televiziune. Insa Clotilde Armand a avut parte de o surpriza. Printre jurnalisti si-a facut aparitia o fetita cu un catel in brate care a tinut sa asiste la conferinta de presa.

fetita

Imaginea de mai sus a devenit virala, fiind atipica pentru modul in care politicienii din Romania isi lanseaza candidaturile, acestea fiind evenimente caracterizate de mult fast si public ales pe spranceana. Fetita si-a facut aparitia de la o casa aflata in vecinatate.

fetita3

„Am tinut sa fiu in acest loc, la prima mea conferinta de presa in calitate de candidat la primaria USB, pentru ca aici se exemplifica ce trebuie salvat in Bucuresti. Se vede in mijlocul Bucurestiului un lac cu apa murdara, cu malurile abandonate si niste proprietati private care au ocupat domeniul public. (…) Sectorul 1 al Bucurestiului poate sa ofere o calitate a vietii mai buna decat Parisul!”, a declarat Clotilde Armand.

fetita2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: