„Atitudine nedemna, nu vrea binele Romaniei”. Andronescu, atacata in valuri de oamenii lui Dragnea

politica

Liderul judetean al PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, o critica pe Ecaterina Andronescu pentru afirmatiile facute in scrisoarea publicata marti, aratand ca are o atitudine care „nu este una demna a unui membru de partid, mai ales ca distinsa doamna a avut atatea mandate de ministru” care au fost atribuite de PSD. Caprar se intreaba daca Andronescu ar fi facut astfel de afirmatii daca facea parte din Executiv, aratand ca intrebarea sa este retorica, dar ca atat el, cat si colegii „militanti adevarati” din PSD ar vrea sa auda raspunsul.

Deputatul Dorel Caprar, presedinte al PSD Arad, a declarat pentru News.ro, in urma scrisorii intitulate „SOS PSD” publicata de Ecaterina Andronescu, ca atitudinea acesteia „nu este una demna a unui membru de partid, mai ales ca distinsa doamna a avut atatea mandate de ministru, si acestea au fost atribuite de partid”.

„Nu pot sa spun ca doamna Andronescu nu si-a facut datoria pentru partid, dar atitudinea dansei din ultima perioada, si mai ales prin aceasta scrisoare, mi se pare nedemna pentru personalitatea dansei. Consider ca ceea ce a facut si ceea ce urmareste prin aceasta scrisoare nu este pentru binele Romaniei. Eu stiu ca am participat la foarte multe evenimente, intalniri, activitati politice cu doamna Andronescu si totdeauna punea in fata interesului personal al politicianului interesul cetateanului. Ei bine, prin aceasta scrisoare interesul cetatenilor nu este deloc enuntat”, a spus Caprar.

Liderul social-democratilor aradeni a adaugat ca nu i se pare normala cererea ca un guvern „legitim” sa fie schimbat.

„Faptul ca doamna spune ca un guvern legitim trebuie sa plece mi se pare absolut anormal. Daca doamna Andronescu ar fi fost membru in acest guvern, oare mai spunea acest lucru? Consider ca este o intrebare retorica, dar poate raspunde doamna, si nu doar mie, ci tuturor colegilor care am fost si suntem militanti adevarati si nu am schimbat niciodata barca, nu am incercat sa rupem partidul sau sa facem jocurile unor personaje”, a incheiat Caprar.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu face un apel catre conducerea partidului „sa nu dea foc tarii si PSD” si cere ca Liviu Dragnea sa se retraga din functia de presedinte al partidului, iar Guvernul – care „nu reprezinta nivelul si capacitatea profesionistilor din partid si este expresia unei singure persoane ” – sa fie schimbat. „Sa venim in cel mai scurt timp cu un prim-ministru si un guvern PSD de super profesionisti si sa guvernam tara, iar partidul are suficienti specialisti pentru un asemenea guvern. Pentru binele Romaniei si pentru binele PSD-ului, presedintele partidului trebuie sa faca un pas in spate, sa dea dovada de responsabilitate si maturitate si sa faca un act de mare curaj si demnitate politica si sa se retraga din fruntea partidului”, spune Andronescu intr-o scrisoare intitulata SOS PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: