„Atunci sa vezi istericale in randul Mafiei”. Jurnalistul Liviu Avram arata cum Tudorel le da teapa celor din PSD si ALDE

politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, ca va prezenta in Parlament un raport „privind activitatea desfasurata la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT-ului, la nivelul DNA-ului”, asa cum prevede articolul 79 din Legea privind organizarea judiciara. Jurnalistul Liviu Avram arata ca Tudorel Toader nu face decat sa-i pacaleasca pe cei din PSD si ALDE care asteapta de fapt o cerere de revocare a lui Kovesi.

„Potrivit legii, voi prezenta in Camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfasurata la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT-ului, la nivelul DNA-ului. Prezentarea respectivului raport constituie o obligatie a ministrului Justitiei. Este prevazuta in articolul 79 din Legea privind organizarea judiciara”, a declarat Tudorel Toader, joi, in timp ce Coalitia penala astepta de fapt sa solicite revocarea sefei DNA.

Jurnalistul Liviu Avram traduce ce a spus de fapt ministrul Justitiei.

„Tudorel Toader a tras aer in piept, s-a asezat pe malul fluviului si acum asteapta sa treaca, plutind la vale, cadavrul dusmanului sau …

Dar asta nu e tot. Saptamana viitoare, TT va prezenta raportul privind activitatea Ministerului Public si concluziile pe care le va prezenta Parlamentului. Asa a zis chiar el si a invocat art. 79 din Legea privind organizarea judiciara.

Stiti ce zice acel articol? Iata: ‘Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie elaboreaza anual un raport privind activitatea desfasurata, pe care il prezinta Consiliului Superior al Magistraturii si ministrului justitiei, nu mai tarziu de luna februarie a anului urmator. Ministrul justitiei va prezenta Parlamentului concluziile asupra raportului de activitate a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie’.

Deci va prezenta banalul raport anual de activitate, ala care pana acum nu a fost niciodata prezentat in Parlament, pentru ca nu intereseaza pe nimeni. Atunci sa vezi istericale in randul Mafiei”, a explicat jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: