Au aparut dovezile ca PSD i-a trimis peste Violeta Alexandru pe pensionarii scandalagii. Gabriel Mutu a sustinut ca sunt minciuni

politica

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, prezinta dovezi ca pensionarii care au facut scandal in timpul comferintei de presa a Violetei Alexandru au fost trimis de PSD. 

„Cei care au facut scandal la conferinta de presa a PNL Sector 6 au fost trimisi de Mutu / PSD. L-am identificat, chiar pe pagina de Facebook a PSD Sector 6, pe unul dintre acestia. Ei au si recunoscut ca sunt membri ai PSD.

Gabriel Mutu nu a recunoscut ca i-a trimis el. Este nedemn sa te folosesti de oameni in acest fel. Este nedemn atunci cand recurgi la astfel de tactici. Dati mai departe ca sa se stie adevarul!”, a anuntat Ciucu pe Facebook.

In fotografii, unul dintre pensionarii scandalagii apare solemn la ceremonii langa Gabriel Mutu.

Nicio persoana care a participat duminica la evenimentul PNL nu a fost trimisa de Partidul Social Democrat sau de Primaria Sectorului 6, a sustinut primarul Gabriel Mutu. Conferinta de presa pe care a sustinut-o presedintele PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, a fost intrerupta de mai multi pensionari agresivi.

„Primul lucru pe care ar fi trebuit sa il faca doamna ministru Violeta Alexandru era sa isi ceara scuze cetatenilor din sector pentru dezastrul lasat de guvernarea liberala dupa mandatul 2012 – 2016. Ar face bine sa nu denatureze realitatea si sa nu se mai filmeze in fata cladirilor proprietate privata, pe care le prezinta ca fiind in administrarea Primariei Sector 6, pentru ca nu sunt. Sa isi asume nenorocirile pe care cei din guvernarea PNL le fac oamenilor amarati si sa nu mai dea vina pe altcineva pentru neputinta PNL de a face ceva bun. Sa majoreze pensiile, asa cum este prevazut in legea promulgata de PSD. Nicio persoana care a participat la acest eveniment nu a fost trimisa de PSD sau de autoritatea locala. Alta dezinformare transmisa de doamna ministru si echipa PNL Sector 6”, a spus Gabriel Mutu, citat Agerpres.

Violeta Alexandru urma sa prezinte, duminica, raportul „Cartea Neagra a guvernarii locale 2016 – 2020 Mutu/PSD”.

Un pensionar a venit in fata pupitrului la care se afla Violeta Alexandru si a inceput sa-si strige nemultumirile, cerand marirea pensiilor si acuzand actuala guvernare de minciuna.

Citeste si: „Parca diavolul m-a trimis”. Pensionarul trimis de PSD sa o injure pe Violeta Alexandru isi toarna cenusa in cap

Ministrul Muncii si-a intrerupt conferinta de presa, mergand sa discute cu persoana nemultumita.

„Imi pare rau ca PSD se foloseste de necazurile oamenilor. Nu asa se face politica in Romania. PSD foloseste oamenii pentru a arata, chipurile, ca le pasa. Nu aceasta este maniera in care se face administratie in Romania, trimitand pensionari amarati sa se exprime la o conferinta de presa pentru a perturba prezentarea pe care o facem astazi”, a spus Violeta Alexandru.

Mai mult despre: ,

Comentarii: