Categories: news

Au aparut imaginile cu politistul care il face knock out pe Boureanu. Fostul deputat a cazut ca un sac cu cartofi – Video

Au aparut imaginile cu lovitura incasata de Cristian Boureanu de la politistul care il oprise in trafic.

Politia a evitat sa faca publice aceste imagini.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuziva in urma scandalului dintre Cristian Boureanu si politisti, fostul deputat acuzandu-i pe acestia ca l-ar fi agresat.

Dosarul penal in rem pentru purtare abuziva a fost deschis, miercuri, de catre procurori, au declarat reprezentantii Parchetului pentru agentia de presa MEDIAFAX.

Totodata, pana la ora transmiterii stirii, procurorii nu au identificat o plangere care sa fi fost depusa de iubita fostului deputat, Laura Dinca. Aceasta a precizat pentru agentia de presa MEDIAFAX ca a depus o plangere, atat ea cat si Cristian Boureanu, in care-i acuza pe politisti ca i-ar fi agresat.

Fostul deputat a fost vizitat de catre fratele sau in arestul Politiei Capitalei, acesta declarand ca Boureanu are probleme cu dantura si lovituri la ochi si cap.

„Era intr-o stare nu foarte buna, fizic, se duce la dentist. Are dintii scosi, patru dinti, doua fatete cazute, e vanat la ochi, la cap, dar psihic era bine”, a declarat Sorin Boureanu dupa vizita.

Si iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dinca, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca a depus plangere impotriva politistilor, pe care ii acuza ca ar fi agresat-o in noaptea in care masina in care se aflau cei doi a fost oprita de politie, in zona Aviatorilor din Capitala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un tanar din Bacau, salvat in extremis dupa ce a fost muscat de o vipera

Duminica, 19 mai 2024 la Centrul Primiri Urgente (CPU) al Spitalului Municipal Roman a fost…

25 de minute ago

O „furtuna seismica” a lovit supervulcanul Campi Flegrei – este cel mai puternic cutremur inregistrat in sudul Italiei in ultimii 40 de ani

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter a lovit luni seara supervulcanul Campi Flegrei…

41 de minute ago

Caz neverosimul in Mehedinti: un profesor si un paznic de la DGASPC, arestati dupa ce ar fi violat sapte copii institutionalizati

Un instructor pentru educatie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si un paznic…

56 de minute ago

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

O oră ago