Au aparut primele imagini, Dragnea petrece Pastele in stil ciocoiesc. Seful PSD si iubita acestuia, Irina Tanase, au ocupat o impozanta resedinta de stat – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si iubita acestuia, Irina Tanase, isi petrec Pastele la Sinaia. Cei doi, impreuna cu fiul lui Dragnea si iubita acestuia, au ocupat Castelul Foisor, o locatie destinata exclusiv activitatilor de protocol ale statului.

Cei patru au fost filmati de Antena 1, in Noaptea de Inviere, langa manastirea din Sinaia. Valentin Dragnea, fiul sefului PSD, se afla si el impreuna cu iubita, care are aceeasi varsta cu iubita tatalui sau. Antena 1 a dezvaluit ca presedintele PSD este cazat la Castelul Foisor.

Iata reportajul prezentat de Antena 1:

Dragnea nu a vrut sa stea de vorba cu presa la manastire, iar dupa 40 de minute petrecute acolo, s-au retras cu totii la Castelui Foisor. Ei au ajuns ieri in statiune si vor ramane in statiune pana maine seara, relateaza Antena 3.

Intrebat in apropierea Pastelui, de mai multe ori de reprezentantii presei unde va petrece sarbatorile, seful PSD a evitat sa dea un raspuns clar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: