politica

Au cedat nervii lui Citu, a plecat nervos din conferinta de presa dupa numai 3 minute: „Asa nu se poate!”

Premierul Florin Citu a parasit nervos conferinta de presa, spre uimirea lui Rares Bogdan si Gheorghe Flutur, dupa ce jurnalistii l-au intrebat insistent cu ce patide vrea sa negocieze PNL pentru a face majoritate in Parlament.

Citu a plecat din conferinta dupa numai trei minute. „Multumesc mult de tot, nu putem sa discutam in acest stil. Asa nu se poate!”, a declarat Citu.

Citu a anuntat anterior ca „in momentul in care cei de la USR PLUS vor vota o motiune de cenzura alaturi de PSD sau AUR, in acel moment PNL nu va mai negocia cu cei de la USR PLUS”.

„S-au format doua echipe de negocieri la Camera Deputatilor si la Senat pentru a forma majoritate in Parlamentul Romaniei. Cateva mesaje ferme din partea PNL.

PNL este un partid responsabil, un partid care si-a asumat guvernarea intr-o perioada dificila si nu da inapoi. In continuare PNL ramane ferm in spatele presedintelui si premierului in aceasta perioada, nu exista niciun fel de discutie aici. In continuare ii asteptam pe partenerii de la USR sa vina si sa discutam si sa mergem cu aceasta coalitie mai departe, dar vom trage o linie in momentul in care cei de la USR vor vota o motiune alaturi de PSD sau AUR. In acel moment, PNL nu va mai negocia cu cei de la USR.

Ramanem deschisi colaborarii cu cei de la USR pana in momentul in care vor vota o motiune impotriva Guvernului”, a declarat Florin Citu la finalul sedintei cu liderii PNL.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: florin citu

Recent Posts

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

2 ore ago

Accident comis de o soferita in Capitala, o bunica si nepotul ei au fost loviti in timp ce traversau strada

O soferita in varsta de 44 de ani din Bucuresti a lovit joi cu masina…

1 minut ago

Romanca, legaturi cu cartelul Sinaloa din Mexic. A fost arestata in Spania intr-o afacere cu o cantitate uriasa de droguri

Politia spaniola a anuntat joi confiscarea a 1.800 de kilograme de metamfetamina pe care unul…

32 de minute ago

Cine sunt primarii care au atras finantari-record din PNRR (P)

Primarii USR au profitat din plin de fondurile europene din PNRR, programul facut de USR…

53 de minute ago

Ambasadoarea SUA, nevoita sa dezminta un fake news lansat de Ciolacu. Cand vor reusi romanii sa scape de vize pentru SUA, cel mai devreme

Ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec, l-a contrazis pe premierul Marcel Ciolacu, care sustinea ca romanii vor…

O oră ago