Au esuat negocierile in America? Alina Gorghiu, macelarita de Gadea pe Antena 3

politica

Recent, presa a relatat despre cuplul Mihai Gadea-Dan Mihalache, fotografiat in timpul unei intalniri a sasilor in Munchen. De asemenea, a fost prezentata in mass-media si participarea lui Mihai Gadea la un eveniment petrecut pe pamant american, intalnire la care au luat parte si mai multi politicieni romani, printre care si copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Multe speculatii s-au facut pe tema acestor alaturari, mizandu-se pe faptul ca Alina Gorghiu negociaza o alianta cu trustul media al lui Voiculescu.

gadea-rumsfeld-465x390

Insa ceva nu a mers bine in SUA, pentru ca Antena 3 a avut sambata o serie de stiri cu titluri dintre cele mai dezagreabile la adresa Alinei Gorghiu.

Dupa cum observa jurnalistul Mihai Radu de la Catavencii, pe pagina sa de Facebook, in doar cinci minute pe burtiera s-au succedat urmatoarele titluri: „Alina Gorghiu, atac la buzunarul bolnavilor de cancer”/„Alina Gorghiu a pus ochii pe banii bolnavilor”/„Cum vrea Alina Gorghiu sa smulga bani de la bolnavi”/„Gorghiu, proiect de lege pentru saracirea bolnavilor”.

gorghiu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: