news

Au fost prinsi talharii in cazul jafului de 900.000 de euro din Campina. Acestia fac parte din gruparea Giulesti din Bucuresti

Talharii care in toamna anului trecut i-au atacat pe patronii unei case de schimb valutar din Campina, fugind apoi cu 900.000 de eiuro, au fost prinsi acum, anunta presa locala. Ei sunt acum la DIICOT Ploiesi la audieri.

Talharii fac parte dintr-o grupare specializata in astfel de talharii. Principalii suspecti, o parte dintre ei din Bucuresti, au fost adusi deja la Ploiesti pentru a fi audiati, anunta ziarulincomod.ro.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru aktual24.ro ca sunt 38 de perchezitii, inclusiv in Prahova. Sunt investigate mai multe jafuri, printre care si cel din Campina. Vizata este gruparea Giulesti.

Jaful s-a petrecut in fata locuintei celor doi soti care administreaza o casa de schimb valutar din Campina. Erau in masina cand au fost atacati de persoane care au ramas necunoscute cateva luni. Victimele au fost batute cu bestialitate astfel ca nu au putut sa ceara ajutor imediat. Cand si-au revenit, deja talharii erau departe. Cel mai probabil hotii au actionat la pont.

Nu este clar la acest moment cum de patronii casei de amanet aveau o asa suma mare de bani in masina parcata in fata locuintei lor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

10 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

10 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

10 ore ago