„Au gasit unul complet: si badaran si prostovan”. Premierul Tudose, taxat dur de un fost ministru dupa declaratiile de la Romania TV

politica

Cristian Ghinea, fost ministru in Cabinetul Tudose, actual senator USR, spune despre premierul Mihai Tudose ca este „badaran si prostovan”. Ghinea este revoltat de declaratiile facute de Tudose intr-un interviu pentru Romania TV.

„Pana acum erau incompetenti si hoti. Au gasit unul complet: si badaran si prostovan. All inclusive de la PSD”, a Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, pe Facebook.

El si-a argumentat caracterizarea cu ajutorul unor citate din interviul acordat de Tudose. Citatele au fost selectate de Alin Cristian Mituta, fost sef de cabinet al lui Dacian Ciolos.

„TOP 5 declaratii senzationale ale lui nea Mihai de la Braila, premierul PSD-ALDE:

1. Povestea libelulei sau retragerea candidaturii Rosiei Montane la patrimoniul UNESCO: „Vom incerca sa retragem [candidatura Rosiei Montane la patrimoniul UNESCO]; poate il intrebati [pe Dacian Ciolos] de ce acum mai nou in ianuarie, inainte sa plece, in ultimele zile, toata zona respectiva a declarat-o arie protejata natural si a trimis hartiile pe la UNESCO […] el era seful la tribul acela de tehnocrati. Ala destept care ne tot da lectii. […] Putea s-o declare protejata, stiti, pe la noi prin casa si noi o protejam, noi o deprotejam, mai ziceam ca acolo traieste ultima libelula din specia ei si dupa aceea la un moment dat constatam ca libelula nu mai e si n-a lasat mostenitori”

2. Fara manuale alternative. Un manual unic, sanatos, tiparit la Monitorul oficial: „Mi se pare o nebunie si in fiecare an se rescrie manualul de istorie, de parca Stefan cel Mare in fiecare an – stiti? – mai face cate ceva, adica mai castiga cate o lupta, mai pierde cate ceva. La matematica, Pitagora se mai gandeste si rescriem manualul.[…] manualele reusim sa fim normali la cap sa le declaram de importanta strategica nationala, ca sunt cartile de pe care or sa invete copiii nostri si le facem la Monitorul Oficial.”

3. Leafa de prim ministru ridicata in plic/Bancile sunt mai rele decat Terente, un criminal in serie: „am refuzat sa imi pun leafa pe card ca sa trebuiasca sa ii dau lui banca aia 2 bani de cate ori folosesc cardul. […] Terente era copil pe langa banci. Chiar era baiat bun”

4. Civilii sunt ineficienti deci bagam armata peste ei: „institutul Cantacuzino va fi o unitate militara. Fiindca cu civilii ne-am lamurit”

5. Romanii din institutile europene sunt adevaratii dusmani ai Romaniei: ​”Nu stiu ce ii mana pe ei in lupta, dar am ajuns ca la Bruxelles, cei mai mari dusmani ai Romaniei sa fie romanii.”

BONUS:

Limbaj prim-ministerial de mahala: ‘Eu stiu ce animale vedeau ei [tehnocratii] cand se uitau unii la altii?'”, a postat Mituta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: