„Au inceput actiuni de neimaginat. Asa ceva n-am avut in Romania”. Iohannis da semnalul, incepe cruciada impotriva PSD

politica

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata, in cadrul Consiliului National al PNL, un discurs extrem de dur la adresa PSD si le-a cerut liberalilor sa fie alaturi de el in lupta impotriva PSD-ului. „Va intreb, sunteti alaturi de mine in aceasta lupta? Sunteti alaturi de mine in aceasta lupta?”, a repetat presedintele.

„Toate sondajele arata ca 80% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie gresita, este un rezultat catastrofal. Asta, in conditiile in care PSD-ul a preluat o tara cu economie in crestere, o Romanie care a fost extraordinar de bine situata in cadrul structurilor euro-atlantice, care incepuse sa fie respectata, cu abordare pro-europeana, pro-atlantica. Ce s-a intamplat, cum a disparut acest sentiment bun, cum a disparut optimismul? Cum a revenit pesimismul?

Explicatia este simpla. Un politician pe nume Dragnea impreuna cu cativa acoliti au pus mana pe puterea din PSD din Guvern, din Parlament si o folosesc in interes personal pentru a scapa de justitie. Nu ii preocupa nici tara, nici romanii, ii preocupa pur si simplu sa scape de doare. Asa ceva n-am avut inca in Romania. Asa ceva nu este posibil intr-o tara europeana, intr-o tara democratica.

Au inceput actiuni de neimaginat, persoane care isi spun in public opinia despre PSD sunt luati in plina zi de Politie, asa ceva nu s-a intamplat in Romania din anii intunecati ai comunismului. Acolo am ajuns, sa dam cu piciorul la ce au costruit generatii de romani?

Eu ma lupt cu abuzurile PSD-ului, va invit sa faceti la fel. Eu ma implic, ma lupt pentru o Romanie puternica, o Romanie euorpeana. Va intreb, sunteti alaturi de mine in aceasta lupta? Sunteti alaturi de mine in aceasta lupta?”, a spus Iohannis in fata liberalilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: