news

Au inceput sa zboare porcii. Chirieac afirma ca scrisoarea lui Giuliani este un semnal ca „statul subteran nu va mai avea cautionare din partea Washingtonului”

Bogdan Chireac, portavocea mediatica a lui LIviu Dragnea, sustine ca scrisoarea lui Rudolph Giuliani este un semnal ” statul subteran nu va mai avea cautionare, indiferent de abuzurile savarsite, din partea Washingtonului”.

”Este prima geana de lumina din statul subteran din Romania. Este prima geana de lumina venita din exterior, tocmai din SUA. Sper ca scrisoarea lui Rudolph Giuliani, om de specialitate, a fost procuror inainte sa fie primar, un om care cunoaste mecanismele justitiei, sa fie un punct de cotitura pentru statul de drept autentic din tara noastra. Dupa foarte multi ani, Romania primeste o veste cu adevarat foarte buna din SUA. Din acest moment, statul subteran nu va mai avea cautionare, indiferent de abuzurile savarsite, din partea Washingtonului”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

”Fiecare virgula din scrisoare este adevarata… cu abuzuri, cu ascultari ilegale, cu monstruozitati, cu intoarcerea inainte de 1989. Totul este adevarat. Mesajul este in totala contradictie cu mesajele date pana acum de Ambasadorul Hans Klemm. Domnia sa a sprijinit neconditionat sistemul juridic din Romania si pe doamna Kovesi. Sper din tot sufletul ca ce a transmis Giuliani este si punctul de vedere al administratiei americane. Sper din tot sufletul ca Mike Pompeo va avea acelasi punct de vedere si departamentul de stat va incepe sa priveasca si realitatea din Romania”, a mai apus Chirieac, citat de DC News.

Chirieac este convins ca vor urma si masuri ale SUA fata de situatia din Romania.

”Probabil ca, dupa aceasta scrisoare, vor mai urma si alte masuri. Departamentul de stat a fost indus in eroare ani de zile prin mijloace specifice. Acum vine Giuliani si face o descriere la pixel a realitatilor din Romania. Pentru prima data, SUA constientizeaza la ce am asistat in Romania”, a adaugat Bogdan Chirieac.

 

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Rusia trimite in Iran, de saptamana viitoare, 24 de avioane Su-35. Moscova va transfera Iranului si sisteme de rachete S-400

Iranul ar urma sa primeasca saptamana viitoare primul lot de avioane Suhoi Su-35 din Rusia,…

O oră ago

Replica lui Nicusor Dan pentru Piedone: „Stim toti ca esti interlop”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat…

21 de minute ago

Presshub: Dinu Sararu a fost inmormantat ilegal. Legea interzice asezarea mormintelor in afara cimitirelor

Dinu Sararu a fost inmormantat ilegal, in comuna sa natala, Slatioara, din judetul Valcea. Scriitorul,…

9 minute ago

Emirates si Flydubai si-au reluat zborurile, dupa inundatiile din Emiratele Arabe Unite. Au fost anulate aproape 400 de curse

Operatorul aerian al Dubaiului, Emirates, si compania aeriana sora, Flydubai, si-au reluat operatiunile normale, dupa…

17 minute ago

Dorel Visan, prezent la Moscova dupa ce l-a laudat pe Putin: „Trebuie o noua dictatura, asa ca a domnului Putin”

Actorul Dorel Visan se afla in aceste zile la Moscova, in calitate de invitat la…

2 ore ago

Nici Ciuca, nici Ciolacu nu au urmarit explicatiile lui Cirstoiu. Seful PSD: „Am inteles, a fost la o clinica, lucrurile acestea le vom lamuri in cadrul coalitiei”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut sambata ca nu a auzit explicatiile lui Catalin Cirstoiu…

2 ore ago