„Au mintit cu nerusinare”. Document oficial al Ministerului Muncii prin care se demonstreaza limpede ca Dragnea si Olguta Vasilescu au pacalit intentionat milioane de romani

politica

Liberalii au publicat un document care arata corespondenta dintre Ministerul Muncii si ANAF, „din care reiese negru pe alb minciuna majorarii salariilor cu 25%”. 

”Minciuna PSD a majorarii salariilor cu 25% este recunoscuta oficial intr-un document intern de la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale. Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu au mintit cu buna stiinta si cu nerusinare romanii cand au promis majorarea salariilor din sectorul public cu 25%. Nu numai ca salariile bugetarilor nu cresc, dar chiar ajung sa scada dupa aplicarea Legii salarizarii unitare si dupa transferul contributiilor sociale la angajat.

Un document intern de la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale trimis catre ANAF demonstreaza ca Lia Olguta Vasilescu si liderii PSD au stiut ca transferul contributiilor sociale anuleaza majorarea salariilor cu 25%- promisa prin Legea salarizarii unitare- si ca transferul contributiilor sociale va duce la scaderea salariilor din administratia publica. In acest document intern, la solicitarea ANAF, oficialii Ministerului Muncii descriu punct cu punct ce se intampla, in realitate, dupa aplicarea Legii salarizarii unitare si dupa transferul contributiilor sociale”, a precizat Ionel Danca.

El spune ca ministrul Muncii si liderii PSD sigur cunosc documentul, deoarece acesta „este un raspuns in baza caruia s-a trimis o circulara in tara tututor directiilor financiare, in care este specificat ca, „in cazul in care scad salariile, ordonatorii principali de credite au optiunea acordarii unor prime”.

document
document 2
olguta 2

document 3

De asemenea, deputatul PNL Dan Vilceanu a declarat ca a vazut in ministrul Muncii – in timpul conferintei de presa sustinuta pentru a aduce lamuriri cu privire la salariile scazute – “un ministru absolut disperat, prins cu minciuna de atatea ori”.

„Am vazut un ministru absolut disperat, fiind prins cu minciuna de atatea si atatea ori, o doamna ministru care in momentul in care are de dat cateva clarificari nu este in stare sa o faca, a venit si ne-a citit texte de legi, articole de legi, dar nu ne-a spus deloc ce se intampla practic cu grefierii, cu politistii, cu salariatii directiilor judetene de statistica ce au dat in judecata INS, ce se intampla cu profesorii care sunt platiti la plata cu ora, ce se intampla cu alte categorii de personal care au ajuns in Romania ca in ziua de salariu sa vina sa plateasca bani la stat si nu sa fie retribuiti pentru munca pe care au prestat-o”, a afirmat deputatul, citat de news.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: