Augustin Lazar, obsesia bolnava a PSD. Un nou atac violent, sotia presedintelui Iohannis este si ea vizata

politica

PSD critica, miercuri, pe Facebook, absenta de la audierile de la PG a sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, spunand ca Augustin Lazar nu este revocat, dar la schimb tolereaza aceste absente, toti crezandu-se mai presupus de lege.

„Augustin Lazar e seful Parchetului care tolereaza absentele de la audieri ale sotiei prezidentiale. La schimb, Iohannis refuza revocarea lui Lazar. Si sotia, si Lazar, si Iohannis se cred deasupra legii si a Constitutiei. (Dovada ca Augustin Lazar a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis”, scrie intr-o postare pe Facebook, pe pagina PSD.

Social democratii fac trimitere si la informatiile facute publice de Antena 3, potrivit carora Augustin Lazar a semnat, in 2014, dupa alegerile prezidentiale, o ordonanta in care se face referire la dispunerea clasarii unui dosar in care era vizat Klaus Iohannis. Lazar era la acea vreme procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

Augustin Lazar a reactionat la aceste dezvaluiri, spunand ca se lanseaza informatii false si calomnioase „In realitate, solutia a fost data de catre procurorul de caz prin ordonanta, iar ulterior solutia a fost comunicata reclamantului printr-o adresa semnata de procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia”, se arata intr-un comunicat de presa.

Carmen Iohannis, al carei nume apare intr-un dosar deschis, la Parchetul General, ca urmare a plangerii depuse de Lumea Justitiei referitor la casele familiei din Sibiu, a refuzat de doua ori sa se prezinte la audieri. A doua oara, aparatorul acesteia a prezentat si un certificat medical din care rezulta ca sotia presedintelui nu se poate veni in fata procurorilor.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: