AUR discuta intens cu PSD. Marcel Ciolacu confirma: „Am discutat cu George Simion, categoric”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut duminica seara ca a avut discutii cu liderul AUR, George Simion. Vineri, Simion s-a intalnit si cu Vasile Dincu intr-o vila din cartierul Primaverii. 

„Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Nu stiu care ar fi fost problema sa vorbesc cu George Simion. M-am dus la IRES, am vrut un sondaj sa vedem cum au fost voturile. Am ajuns dupa ce a plecat George Simion. Am inteles ca au avut detalii pe un contract, in ce priveste o analiza politica.

(…) Categoric, am stat de vorba cu George Simion, este si normal. Dar nu numai cu Simion, am vorbit cu mai multi lideri de partid in aceasta perioada. Cu Orban nu am vorbit”, a explicat Ciolacu.

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, s-a intalnit, sambata, intr-o vila din carterul Primaverii, cu co-presedintele AUR, George Simion.

Imagini de la aceasta intalnire au fost publicate de Gandul.

„Nu are legatura cu consultarile. Am vorbit despre un studiu IRES in care am pus intrebari despre AUR. Nu am vorbit despre sustinere pentru ca nu ne-ar ajunge oricum. De asemenea, nu pot lucra la modernizarea structurii si brandului PSD in coalitie cu AUR. Ar fi un sacrificiu inutil daca nici macar nu poti face o coalitie de guvernare. Il cunoscusem mai demult pe Simion, cand era student”, a declarat Vasile Dincu, pentru Digi24.ro.

Intalnirea dintre Vasile Dincu si George Simion a avut loc vineri, in jurul pranzului, la o adresa din Primaverii, acolo unde se afla si sediul IRES, institut coordonat de Dincu.

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR) George Simion a declarat, duminica, in centrul Craiovei, la o intalnire publica cu membri si simpatizanti ai partidului, ca AUR va revolutiona clasa politica romaneasca si nu va face alianta sau coalitie „nici cu stanga, nici cu dreapta”.

Simion le-a spus colegilor de partid ca vor continua sa tina permanent legatura directa si i-a indemnat sa inchida televizoarele, pentru ca televiziunile au ignorat AUR pe toata perioada campaniei electorale.

„Acum ne suna televiziunile. Sa ne mai lase, ca in timpul campaniei ne ignorau. Avem contact direct intre noi. Inchideti televizoarele mincinoase, avem Facebook-ul, avem legatura directa, revolutionam clasa politica romaneasca. Am inceput cu cateva mizerii pe care le-am alungat din scena publica si mergem mai departe. Si cum am promis noi? Nu facem alianta, nu facem coalitie de guvernare cu nimeni, nici cu asa-zisa stanga, nici cu asa-zisa dreapta. Noi suntem alianta, suntem Alianta pentru Unirea Romanilor. Da, ne vedem, discutam public, am discutat cu toti din Parlament. Discutam fara probleme in vazul lumii, nicio problema, pentru ca trebuie sa ajungem sa punem oameni valorosi la conducerea tarii, dar nu intram in cardasii cu ei”, a spus George Simion.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: