AUR ii cere lui Firea sa se retraga de pe lista la europarlamentare: „Joaca la doua capete, isi doreste sa fie primar de Bucuresti sau europarlamentar?”

politica

Gabriela Firea

Mihai Enache, candidatul AUR la Primaria Capitalei, ii cere Gabrielei Firea sa opreasca jocul politic „la doua capete” si sa se retraga de pe lista PSD – PNL pentru alegerile europarlamentare.

„De la reporter la moderator si prezentator TV, de la ‘decat politician, mai bine casnica’ la purtator de cuvant, astazi Gabriela Firea nu se decide daca isi doreste sa fie primar de Bucuresti sau europarlamentar. Pentru ca in acest moment este unul dintre numele aruncate pe piata de PSD drept candidat la Primaria Generala, dar se regaseste inca pe lista de candidaturi la alegerile europarlamentare, firesc este sa aleaga si sa renunte la una dintre ele, ori la ambele, daca ar avea decenta de a iesi din scena dupa dezvaluirile privind azilele groazei”, afirma miercuri Enache, intr-o declaratie de presa.

Potrivit lui Enache, Firea ar trebui sa ii urmeze exemplul, in contextul in care chiar el a renuntat la candidatura de la europarlamentare pe lista AUR pentru a se concentra pe cea de la Primaria Capitalei.

PSD va valida, saptamana viitoare, in forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, a declarat, marti, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu. Prim-ministrul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat marti ca decizia ca PSD si PNL sa mearga cu proprii candidati la Primaria Capitalei a fost „dificila”, dar este solutia corecta si a afirmat ca Gabriela Firea este cea mai buna alegere pentru bucurestenii care „isi doresc mai putin spectacol, dar mai multe solutii la problemele zilnice cu care se confrunta”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: