AUR-ist cu pensie speciala: „Pregatesc rezistenta in munti. Libertatea e calcata in picioare. Intre noi si vite nu mai e nicio diferenta”

politica

Florin Sinca, consilier AUR la Senat, a anuntat ca isi pregateste „rezistenta in munti” intrucat romanii si-ar fi pierdut libertatea acceptand sa se vaccineze. Sinca a fost comisar sef de politie in cadrul IGPR pana la inceputul anului, cand a decis sa se inscrie in AUR. Ca fost politist, Sinca este beneficiar de pensie speciala.

Pe un site controlat de AUR, r3media.ro, Sinca a publicat la sfarsitul lui mai un text in care sustinea ca se pregateste sa plece in munti pentru a „rezista”.

„Vreau sa va spun ca, de acum, eu nu mai recunosc autoritatea aceasta dictatoriala a UE si nici pe sclavii ‘romani’ care, din cozi de topor, s-au transformat in topoare! Pregatesc rezistenta in munti.

Sunt ca un caine legat in lant, iar cand simte ca i-a venit sfarsitul, e lasat sa umble slobod, sa moara la umbra unui paltin.

Comunicatul Senatului, MAI, si al altor institutii partenere, inclusiv ambasade care numai binele nu ni-l vor (linia intai a LGBTQ), prin care, de Ziua Copilului, la evenimentul din batatura de cateva pogoane au acces doar cei cu adeverinta de vaccinare (si asta cu minimum zece zile de la rapel!), sau cu test, este o prostie mare si se inscrie in randul aberatiilor sistemului ticalos al UE, de noul bolsevism, de lucratura si dresajul noii ordini mondiale urzite de marele diavol. Cat de sclav sa fii sa executi orbeste toate cacaturile noii ordini mondiale?

Cum sa stea jandarmul la control, la poarta Parlamentului: Tati ai vaccin? Nu? Tai-o, cu copil cu tot! Daca nu esti sclav, n-ai ce sa cauti in curtea Parlamentului si spre Izvor si spre 13 Septembrie! Scaneaza codul QR! Hai, executarea!

(…) M-a ajutat Dumnezeu sa-mi dau seama de fenta, de minciuna si pe 20 martie 2020 am facut raport la inspectorul general sa fiu mutat in politie acolo unde e ‘molima’ mai mare, sa ma infectez. Stiam ca e teatru. Evident, am primit un raspuns de forma, ca voi fi trimis. Stiu fostii mei colegi din IGPR ca si asta mi-a grabit retragerea. Din martie 2020 eu n-am respectat alte reguli decat cele obisnuite, de igiena, cu care m-a invatat mama. Am stat in toate grupurile mari, am circulat cu rata, iar in birou n-am avut niciodata masca ma-sii! Deja suntem asmutiti sa ne sfasiem, fratilor. Dez-bi-na-re! Intelegeti, oameni buni, ca totul consta in dresaj, in tarc, in noul comunism de catifea.

Totul este de o viclenie maxima. Totul este un fals cap-coada. Ce crestini sunteti, ori ati uitat chiar ‘Tatal nostru’: ‘Si ne fereste pe noi de cel viclean’. Vad ca nu va dati seama de ridicolul situatiei, iar noi continuam sa le induram tampeniile, cu vacinul, cu valul de ‘infectari’, cu tulpina pizdii ma-sii… Pana cand?

Culmea este ca europenii si romanii s-au obisnuit deja cu incalcarea libertatilor. Si boul se obisnuieste cu jugul. Si trage. Ca el n-are constiinta libertatii. Dar noi?

(…) In Germania si in alte tari UE deja nu mai poti intra in magazine fara scanarea codului QR! Intelegeti cum a inceput? Ne-au luat temperatura, mers doar pe culoare, pe sageti, spalare cu gel, carpa pe fata, ne-au insultat si cu invatarea sa ne spalam pe maini… 2 m, tine distanta, stranuta in cot, pune manusi…

Cel mai frumos gest barbatesc, datul mainii (noroc) a fost mutilat. Credinta ne-a fost batjocorita, Biserica atacata de neterminati si diavoli, raposatii ne-au fost nesocotiti, cum nici turcii in evul mediu n-au facut-o.

In vremea aste, tara a continuat sa fie furata, ori vanduta pe nimic, catre mafiotii mondiali, cu sprijinul leprelor de aici.

Semnalul de ‘lume noua’ se da si catre justitie. Asa cum am avut procurori folositi in razboiul romano-roman, tot asa avem si vom avea judecatori.

Se induce o frica teribila in popor. Libertatea e calcata in picioare. Intre noi si vite nu mai e nicio diferenta.  Eu unul, deja ma pregatesc pentru rezistenta din munti. Vreau sa mor in libertate!”, scria Sinca.

De atunci au trecut aproape doua luni, nu au aparut informatii ca Sinca s-ar fi retras in munti sa „reziste”.

Sinca s-a inscris in AUR la inceputul luinii februarie, fiind aplaudat de presa controlata de aceasta formatiune politica.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: