AUR, oficial cu Rusia. Calin Georgescu a fost ales presedinte de onoare al AUR: „Sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca”

politica

Calin Georgescu, un admirator al regimului Putin de la Moscova, a afost ales presedinte de onoare al AUR, a anuntat copresedintele partidului, George Simion. Georgescu a declarat anul trecut, la Metropola TV, post controlat de clanul Pandele-Firea, ca ”sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca”. 

”Ma bucur ca de azi incepand domnul Calin Georgescu a acceptat sa fie presedinte de onoare al partidului si ca reusim sa unificam toate fortele, pentru ca vor aparea inca zece partide precum AUR in perioada urmatoare – unele au aparut – tocmai ca sa fragmenteze votul suveranist, votul fortei patriotice. Si nu o sa permit lucrul acesta, fiecare e binevenit in AUR, avem destule functii sa le dam”, a declarat George Simion la Antena 3.

Simion a mai spus ca Georgescu va fi candidatul AUR la prezidentiale.

”Cu siguranta AUR va intra in turul 2 la alegerile prezidentiale cu al sau candidat. Si eu cred ca avem o sansa buna de a castiga fotoliul de presedinte al Romaniei. Acum, cine va fi candidatul din partea AUR vom vedea. Domnul Calin Georgescu este un om foarte capabil”, a subliniat Simion.

Citeste si: Omul Rusiei, discurs neolegionar in fata AUR-istilor din Piata Universitatii: „La fapte, fratilor, sa nu uitam ca in bratele voastre sta steagul biruintei”

Calin Georgescu a declarat anul trecut, in luna aprilie, la postul Metropola TV ca ”sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca”. El a adus elogii Rusiei si a atacat Statele Unite folosindu-se de temele de propaganda lansate de Moscova.

In cadrul emisiunii ”Madalin Ionescu Show” de la Metropola TV, post controlat de Florentin Pandele, Calin Georgescu a declarat ca in cazul conflictului din estul Ucrainei se manifesta ”interesele industriei de razboi americane”.

”Situatia din Ucraina este in mod clar manipulata, in interesul de a declansa un conflict care sa ajute financiar complexul militar al Statelor Unite, industria militara a SUA”, a declarat Georgescu.

”Un conflict pune in foarte mare dificultate Romania care nu este pregatita pentru nimic. Orice cataclism care ar veni, Doamne fereste, peste Romania, va asigur ca Romania NU este pregatita cu absolut nimic. Zero!”, a mai spus Calin Georgescu.

”Complexul militar industrial american este interesat sa impinga catre un conflict – si vor fi ajutati nationalistii extremisti din zona. Va aduce un mare profit – asa cum aduce si asa zisa pandemie in lume”, a sustinut premierul AUR.

”In cazul in care apar secvente militare grave, Romania le poate ignora?”, a fost intrebat Georgescu.

”Romania nu poate ignora asa ceva, numai ca nu este pregatita cu absolut nimic. Sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca”, a subliniat premierul AUR.

”Pe de alta parte, Rusia stie sa-si protejeze cetatenii – si, probabil, exemplul Crimeii va fi preluat ad litteram pentru regiunea Donbas. Rusia este extrem de bine pregatita – si nu cred ca va cadea in plasa intinsa pentru generarea unui conflict, dar in acelasi timp nici nu se va lasa mai prejos daca lucrurile vor escalada. (…) Rusii sunt cei mai buni sahisti din lume – si asa vor ramane – si stiu cand o capcana este intinsa. Aceasta este sansa Romaniei, pentru ca nu e pregatita cu nimic, diplomatic si strategic”, a mai spus Georgescu.

Declaratiile lui Calin Georgescu au fost redate pe larg de Sputnik, platforma de propaganda a Rusiei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: