Aurelian Badulescu povesteste cum l-a invinetit pe seful PSD Bucuresti: „Am reactionat fara sa ma temperez. Nu vreau sa-l fac de ras”

politica

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca intre el si primarul Gabriel Mutu, a fost de fapt o bataie, in biroul PSD din cadrul Primariei, subliniind ca cel din urma l-a atacat primul, cu o sticla cu apa, atunci cand a ramas fara argumente juridice privind eliminarea lui Badulescu din functie.

„In fata lipsei de argument juridic, in contradictoriu cu mine, pe elemente de drept si de statut, a inteles sa arunce asupra mea cu o sticla plina cu apa, lovindu-ma in zona fetei, moment in care, cu siguranta a trebuit sa reactionez in sensul in care mi se pare ca am reactionat fara sa ma temperez, in sensul in care m-am aparat. (…) Acolo a iesit o incrancenare, un clinci din care fiecare a inteles ce a inteles. Da, acesta este adevarul. Nu vreau sa-l fac de ras pe domnul presedinte al organizatiei municipale interimare pe Bucuresti. Asta a facut”, a declarat viceprimarul Aurelian Badulescu, citat de Mediafax.

Citeste si: Paruiala pesedista. Gabriela Firea, cronicara meciului: „Mutu a tipat, a aruncat cu o sticla. Badulescu l-a imbrancit”

Intrebat daca a fost, de fapt, o bataie intre el si Gabriel Mutu, Badulescu a raspuns: „Mai pe romaneste, da”.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, au fost protagonistii unui scandal care se pare ca s-a lasat si cu lovituri in biroul PSD din cadrul Primariei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agentii Politiei Locale.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de catre PSD pentru Aurelian Badulescu. Gabriel Mutu a cerut in CGMB de joi sa fie introdusa pe ordinea de zi a sedintei proiect de hotarare ce prevede destituirea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar al Capitalei.

Cu toate acestea, proiectul privind revocarea lui Aurelian Badulescu din functia de viceprimar nu a fost introdus pe ordinea suplimentara a sedintei CGMB de joi, pe motiv ca nu are raport de specialitate. Proiectul a fost propus dupa ce, miercuri, PSD Bucuresti i-a retras sprijinul politic lui Badulescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: