Aurelian Pavelescu: „Din cauza liberalilor nu a mai venit iarna anul asta”

politica

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, un aliat al PSD, sustine ca „Dumnezeu ii bate pe liberali” si prezinta patru „dovezi” in acest sens”.

„CE MAI FAC LIBERALII? II BATE DUMNEZEU!

Cu liberalii e simplu de tot, ii bate Dumnezeu, nu-i nevoie de prea multa lupta si munca. Nicio exagerare, iata patru dovezi:
1) ca niciodata, iarna pur si simplu n-a mai venit anul asta, vine la primavara; dincolo de discutie e semn ca Dumnezeu ii dispretuieste si-i pedepseste, cum spun cronicarii;
2) pretul petrolului si gazelor a crescut si va creste, ca l-au ucis americanii pe Soleimani. Ma gandesc acum ca asasinarea generalului iranian s-a facut tocmai sa le fie greu liberalilor, sa creasca preturile la pompa si la rafturi, inflatia, si sa se revolte romanasii;
3) Romania fiind in razboi cu Iranul, Ludovic Orban, Rares Bogdan si Turcanca pleaca pe front, de partea partenerului strategic, sa opreasca cu pieptul lor rachetele necredinciosilor – pleaca si Aurescu, de la externe, ati vazut de declaratie plina de fervoare a dat.
4) taranii, muncitorii si pensionarii isi ascut coasele pentru la vara, cand e fanul crud!”, sustine Pavelescu pe Facebook.

Aurelian Pavelescu a impus atras PNTCD in alianta cu PSD atat la alegerile europarlamentare, cand a semnat un protocol cu Liviu Dragnea, cat si la alegerile prezedintale, cand a sustinut-o pe ridicola Viorica Dancila.

„In conditiile unei polarizari a votului anti-Iohannis din primul tur, Viorica Dancila are sanse sa castige si turul doi. Un prim tur la o distanta mica va mobiliza puternic electoratul pro-Dancila si pro-democratie pentru turul doi. Votati Viorica Dancila, nu risipiti votul! Sa salvam democratia in Romania!”, sustinea Pavelescu inainte de alegeri.

Mai mult despre:

Comentarii: