Pavelescu si-a primit rasplata: loc de parlamentar pe listele PSD. Partidul lui Coposu a fost inghitit total de fostii comunisti

politica

Scriitorul Ciprian Apetrei a anuntat, joi, ca presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, va primi un loc eligibil pe lista de candidati a PSD pentru Diaspora. Pavelescu s-a remarcat in ultimii trei ani prin numeroase actiuni si mesaje pro-PSD.

„Printre propunerile PSD pentru parlamentari de Diaspora se afla Aurelian Pavelescu. Cel care a ingropat PNTcd. Si care a jignit in nenumarate randuri romanii de pretutindeni.

Acelasi fost partid care l-a trimis in Parlamentul european pe Chris Terches, ziua preot in SUA si seara luptator anti-Justitie la Antena3.

Macar acum este la lumina zilei opera de distrugere prin infiltrare a partidelor istorice de catre fostii securisti si activisti ai Partidului comunist. Le-a reusit cu doua partide din trei. Era sa le reuseasca si cu PNL.

Ghinion. De la acesta li se va trage disparitia. Mai sunt cateva zile pana la alegerile locale. De aici va incepe. La revedere, PSD!”, a scris Apetrei pe Facebook.

Intr-un mesaj postat miercuri pe Facebook, Pavelescu a sustinut ca presedintele Iohannis este „in slujba unor puteri straine”.

„PNTCD in acuza pe Klaus Iohannis ca nu recunoaste Trianonul si actul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, prin actiunile sale si fata de atributiile pe care le indeplineste in stat reprezentand AMENINTARE LA ADRESA SECURITATII NATIONALE, potrivit Constitutiei.

Klaus Iohannis intareste suspiciunile unei mari parti a poporului roman si a multor persoane publice, de notorietate, ca SE AFLA IN SLUJBA UNOR PUTERI STRAINE si submineaza statalitatea Romaniei prin toate mijloacele. Incalcarile permanente ale Constitutiei, crearea unui climat de ura, intoleranta si teroare in tara, controlul societatii prin partide vasale si politia politica organizata de Presedinte pentru a-i asigura o politica de dictat, cu acordul grupurilor de putere externe, sunt dovezi ale aceluiasi comportament antinational si antidemocratic. Acelasi Klaus Iohannis, continuator al Grupului Etnic German.

Intr-o Romanie democratica, Parlamentul l-ar fi suspendat de indata si ar fi demarat cercetari, daca se face vinovat de inalta tradare. Azi, insa, Klaus Iohannis controleaza Parlamentul prin partidele vasale si institutiile de forta. Trecerea Legii Trianonului de Parlament si promulgarea ei reprezinta un test, DACA ROMANIA MAI EXISTA SAU NU! Avertizez institutiile statului cu prerogative in domeniul securitatii statului, sa monitorizeze intreaga activitate a Presedintelui Romaniei, pentru tragerea la raspundere in viitor!”, a scris Pavelescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: